zaboravljena ljubav

Bio je 30 godina stariji, mislila je da će se venčati: Ko je muškarac s kojim je Ilda Šaulić provela 15 srećnih godina?

1

Pre nego što je ponovo srela drugara iz detinjstva za kog se ispostavilo da je ljubav njenog života, Ilda je imala vrlo dugu vezu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Ilda Šaulić (44) uskoro slavi sedam godina braka s nekadašnjim sportistom i uspešnim biznismenom Bojanom Vučkovićem.


Par je dugo u sklanom braku i ima ćerku Emu, a malo je poznato da je Ilda i pre ljubavi sa Vučkovićem imala dugu vezu.


Kako je ispričala jednom prilikom, u pitanju je poslovni čovek koji je od nje stariji čak tri decenije. Veza je počela dok je pevačica bila u ranim dvadesetim godinama, sa ovim biznismenom Ilda je provela čak 15 godina.


Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

 

Ilda Šaulić je godinama u braku sa Bojanom Vučkovićem, a iza sebe ima čak 15 godina dugu vezu
Ilda Šaulić je godinama u braku sa Bojanom Vučkovićem, a iza sebe ima čak 15 godina dugu vezufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je ispričala da je bivšeg partnera upoznala preko zajedničkih prijatelja i da je hemija bila očigledna od početka.


Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu – rekla je Ilda.

 

Ona je priznala da su svi očekivali da će se ona udati za ovog muškarca, ali su se ipak rastali. Međutim, nije bilo burno, već su se razišli prijateljski.


Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – istakla je Ilda posle raskida.

 

Ilda Šaulić veruje da muškarac treba da bude stariji
Ilda Šaulić veruje da muškarac treba da bude starijifoto: Marina Lopičić

Nakon toga, Ilda se zaljubila u osam godina starijeg Bojana Vučkovića, kog je poznavala još od detinjstva.

 

Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela (Ildina sestra, prim. aut.), Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je ona jednom prilikom.

 

Kada su se sreli posle mnogo godina, među njima su planule emocije, a oni su se vrlo brzo ponovo povezali.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan – rekla je Ilda u razgovoru za Glossy.


– Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina – zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker