osam godina kasnije

BILA JE PRVI SRPSKI TOP MODEL, A ONDA JE NAPUSTILA ZEMLJU: Svojom egzotičnom lepotom očarala je domaću javnost, a evo kako DANAS IZGLEDA i čime se bavi! (FOTO)

0

Milica je svojom nesvakidašnjom lepotom očarala domaću javnost, a nakon što je zauzela treće mesto u takmičenju "Prvi srpski top model" napustila je našu zemlju

foto: instagram
foto: instagram

Rijaliti program "Prvi srpski top model" emitovao se pre čitavih osam godina i imao je veliku gledanost, a devojke koje su učestvovale u to vreme stekle su ogromnu popularnost i veliki broj fanova.

 

Ovaj program bio je jedan od najgledanijih u to vreme, a pažnju su privukle prelepe učesnice potpuno različitih karaktera, koje su se svim silama borile za opstanak u rijalitiju, ali i pobedu koja je nosila titulu "prvog srpskog top modela".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica D. (@millsushi) on

 

Tokom emitovanja ovog programa bili smo u prilici da ispratimo koliko je zaista surov modni svet, pa smo tako mogli da vidimo na koje se sve načine devojke bore sa suvišnim kilogramima, promenama fizičkog izgleda, gladovanjem, vežbama, ali i čestoj netrpeljivosti koja je vladala između njih.

 

Iako je pobedu odnela Neda Stojanović, koja je karijeru nastavila da gradi u inostranstvu, posebno se istakla zanosna Milica Đorđević iz Mladenovca, koja je bila miljenica publike, ali i ostalih učesnica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker