brak je bio kratak

Ko je PRVI MUŽ Sanje Kužet? Venčali su se posle nekoliko meseci ljubavi, a povezan je s jednim od najmoćnijih Srba

0

Šarmantna Sanja Kužet trenutno uživa u drugom braku, ali je u sjajnim odnosima sa svojim bivšim suprugom

Voditeljka takmičenja 'Zvezde Granda' Sanja Kužet
Voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" Sanja Kužetfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Sanja Kužet, koju publika obožava zbog načina na koji vodi muzičko takmičenje "Zvezde Granda", spada u domaće poznate ličnosti koje ne pričaju mnogo o svom privatnom životu.


Poznato je da je ona godinama u skladnom braku sa Nemanjom Živanovićem, s kojim ima sina Strahinju i s kojim se često pojavljuje na javnim događajima.


Kako je jednom prilikom ispričala, oni su pre mnogo godina bili zajedno, nakon čega su se ponovo sreli i iznova zaljubili.


Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – ispričala je Sanja Kužet u jednom intervjuu.


S njima živi i voditeljkin sin iz prvog braka, dečak po imenu Andrija koji je majčin veliki ponos, a Sanja ga je dobila tokom ljubavi sa Zoranom Piperom.

 


Kako su mediji pisali, Piper je bio član obezbeđenja medijskog magnata Željka Mitrovića. Par je rekao "da" na luksuznoj ceremoniji u jednom poznatom beogradskom hotelu, pisao je svojevremeno "Objektiv", a nisu štedeli na organizaciji velike i raskošne svadbe, na kojoj je kuma bila regionalna muzička diva Lepa Brena.

 

Izvor blizak Sanji ispričao je jednom prilikom da je ovo bila velika ljubav, a par se navodno venčao nakon kratke veze.


To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju – rekao je neimenovani izvor.

 


Voditeljka je, inače, na svadbi bila u drugom stanju, a izgledala je vrlo lepo u klasičnoj venčanici sa korsetom i srcolikim dekolteom.


Međutim, svega godinu dana kasnije Sanja i Zoran su okončali svoj brak, što nije uticalo na njihov prijateljski odnos.


Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici – rekla je voditeljka.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Kako je ona objasnila, porodica ima sjajne međusobne odnose i između njih nema nikakvih problema.


– Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – istakla je Sanja svojevremeno.

 

 

makonda-tracker