i zgodna i lepa

Kako je Sanja Kužet skinula 18 kg? Sada je jedna od NAJZGODNIJIH voditeljki, a ova DIJETA joj je pomogla u tome

0

Sanja Kužet dobro zna kako se održava vitka linija i ostaje u formi 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznata voditeljka Sanja Kužet uskoro će napuniti 39 godina i uprkos tome što uveliko gazi 4. deceniju života izgleda nikad bolje. 

 

Ova lepa voditeljka se takođe, već dva puta, ostvarila i u ulozi majke, ali kada je pogledate nikada ne biste rekli da je imala iza sebe dva porođaja. 

 

Ipak, ni ona nije oduvek imala tako savršenu liniju. Godine truda i muke su se isplatile, a sada je poželela da svoju tajnu vitkog tela i odlične kondiciije podeli sa svim ostalim ženama.

 

 

Naime, Sanja je danas vrlo disciplinovana kada je reč o zdravlju i izgledu i posebno vodi računa o tome šta unosi u svoj organizam. Ona je jednom prilikom otkrila  da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali da je nakon pola godine uspela da se vrati na staru kilažu.

 

- Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno - bila je iskrena Sanja. 

 

Sanja Kužet otkrila tajnu vitke linije
Sanja Kužet otkrila tajnu vitke linije foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, ključ dobrog izgleda definitivno je u odabiru namirnica i njihovoj pripremi.

 

- Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled.

 

Kada su u pitnju slatkiši, Sanja je rekla da njih jede samo u posebnim prilikama i veoma retko. Izbor šećera crpi iz voća, koje se redovno nalazi na njenom jelovniku. I to nije sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

- Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super. Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi - rekla je jednom prilikom Sanja Kužet.

 

Lepa voditeljka je takođe rekla da se redovno bavi sportom, a obožava da trči, što je dokazala i prošle godine kada je uspela da istrči ceo Beogardski maraton.

 

 

makonda-tracker