uuups

Bilo mi je neprijatno: Pevačica priznala da joj je Vuk Kostić omiljeni frajer, pa onda snimala intimne scene sa njim

0

Naša pevačica je otkrila da joj bilo baš prijatno dok je snimala slobodnije scene sa poznatim glumcem.

Aleksandra i Vuk
Aleksandra i Vuk foto: Youtube Printscreen

Pevačica Aleksandra Mladenović neko vreme je bila sa svojim kolegom Isakom Šabanovićem, ali od kada su raskinuli uživa u slobodi, tačnije, kako sama kaže u poslu.

 

- Nemam vremena za muškarce, mnogo sam u biznisu. Trenutno sam ničija, svoja sam - izjavila je Aleksandra.

 

Ipak, Aleksandra je svojevremeno otkrila kakav tip muškaraca voli. Čak je otkrila i ko joj je najbolji frajer na našoj sceni - Vuk Kostć.

 

 - Vuk Kostić, on je meni baš dobar frajer, ja to uvek govorim — rekla je Aleksandra jednom prilikom u emisiji "Ami G show"

 

Na to je spremni voditelj rekao da će mu odmah poslati poruku, dok je Aleksandra zamolila da to ipak ne radi, ali da ga smatra veoma muževnim muškarcem. A na pitanje da li bi ga odbila kada bi joj prišao je odgovorila veoma iskusno.

 

Vuk i Aleksandra
Vuk i Aleksandrafoto: Youtube/printscreen

- Da smo slobodni mora neka energija da se desi. Ako je dobar frajer, ne mora da znači da ima dobru dušu. Ne poznajem ga, ali je simpatičan - priznala je pevačica tada.

 

A ne tako mnogo nakon tog razgovara, Aleksandra je dobila priliku da snima spot upravo sa našim poznatim glumcem. I to, ni manje ni više, nego malo slobodnije scene.

 

U zanosu: Vuk i Aleksandra
U zanosu: Vuk i Aleksandrafoto: Youtube/printscreen

- Bilo mi je neprijatno jer sam ja pre toga izjavila da mi je on mnogo dobar frajer. Bilo mi je neprijatno znajući da ću snimati te scene sa njim. Nisam imala iskustva da snimam takve spotove, uglavnom je to bilo ležernije - priznala je pevačica u emisiji „Ekskluzivno“.

 

 

makonda-tracker