predivno

"VOLIM TE, nisam čovek..."! Nemanja Gudelj tokom VERIDBE posvetio Anastasiji DIRLJIVE REČI koje kriju posebno značenje

0

Fudbaler zaprosio pevačicu na Ibici.

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović su se verili juče na Ibici.
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović su se verili juče na Ibici.foto: Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

Fudbaler Nemanja Gudelj verio je pevačicu Anastasiju Ražnatović i to na najromantičniji mogući način, na Ibici, uz flamenko, cveće, balone i šampanjac!

 

Njih dvoje se već neko vreme nalaze na zasluženom odmoru, a mladi fudbaler je iskoristio ovu priliku da zaprosi svoju devojku.

 

Nemanja je sve zabeležio i postavio na društvene mreže, pa su tako svi njihovi obožavaoci mogli da vide kako je izgledao ovaj poseban trenutak u njihovim životima.

 

Svi detalji intimne večere su zabeleženi, a možemo da vidimo i latice ruža, plesače sa batrom i balone koji su doprineli romantici. 

Uz snimak koji je postavio na društvene mreže, Nemanja Gudelj je objavio predivnu italijansku ljubavnu pesmu koja će ih zauvek podsećati na ovo posebno veče.

 

U pitanju je pesma "TiAmo" koju izvodi Umberto Toci.

 

- Volim te, Peni, volim te, u vazduhu, volim te, ja jesam, volim te, u suštini čovek kome nije hladno u srcu i krevetu, volim te - stihovi su pesme koje je Nemanja posvetio svojoj izabranici.

Na snimku je takođe zabeležen i trenutak kada je Anastasija Ražnatović izgovorila "da", a u tom momentu krenuo je i vatromet koji je upotpunio čarobnu atmosferu.

 

BONUS VIDEO

 

Anastasija Ražnatović bodri Nemanju Gudelja na utakmici

 

 

 

makonda-tracker