blista pored njega

Upoznali su se pre 16 godina, znala je da je on taj PRAVI: Monika Beluči priznala da je u vezi sa poznatim rediteljem

0

Konačno su spremi da kažu istinu 

Monika Beluči ponovo zaljubljena
Monika Beluči ponovo zaljubljena foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

U carstvu ljubavi, ponekad su najlepše priče one obavijene velom tajne, koje čekaju savršen trenutak da budu otkrivene. Takav je slučaj sa očaravajućim duom Monike Beluči i Tima Bartona, koji su konačno ušli u centar pažnje da bi potvrdili svoju  romansu.

 

Poznata italijanska glumica Monika Beluči konačno je u intervjuu za magazin El Frans potvrdila da je u vezi sa rediteljem Timom Bartonom (64), nakon što se već skoro 4 meseca nagađa da su u tajnoj vezi. 

 

Monika i Tim su se upoznali pre 16 godina, ali su navodno počeli da se zabavljaju nakon što su se videli na Lumijer filmskom festivalu u Lionu u oktobru. Monika je tada bila počasni gost festivala i uručila mu je Lumijerovu nagradu za životno delo.

 

 

- Drago mi je što sam upoznala tog čoveka, pre svega. To je jedan od onih susreta koji se retko dešavaju u životu... Upoznali smo se, volim ga, počinje još jedna avantura - rekla je glumica.

 

U martu ove godine Monika i Tim su viđeni kako se držeći se za ruke šetaju Madridom. Iako su odmah oočele da kolaju priče da su u vezi, par ove glasine nije potvrdio.

 

Čini se da je Monika tek sada bila spremna da otkrije da ljubav cveta.

 

Da podsetimo, Monika Beluči je raskinula sa umetnikom Nikolasom Lefevrom (40) 2019. godine. Pre toga je od 1997. do 2013. bila u braku sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom (56), a zajedno imaju dve ćerke Devu (18) i Leoni (12).

 

Monika Beluči i Tim Barton potvrdili da su u vezi
Monika Beluči i Tim Barton potvrdili da su u vezi foto: Carlos Del Pozo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia UČITAVANJE...

 

Barton je bio u braku sa nemačkom umetnicom Lenom Giseke četiri godine, a razveli su se 1991. Par godina kasnije upoznao je američku glumicu Lizu Mari, sa kojom se verio na Dan zaljubljenih 1993. godine, a raskinuli su 2001. godine.

 

Nakon toga je bio u dugoj vezi sa Helenom Bonam Karter (56) i zajedno imaju dvoje dece, sina Bilija Rejmonda (19) i ćerku Nel (15).

 

Ljubav ima način da plete zamršene priče, vodeći dve duše jednu ka drugoj na najneočekivanije načine. Romansa između Monike Beluči i Tima Bartona je svedočanstvo magične moći ljubavnog zagrljaja, inspirišući sve nas da negujemo veze zbog kojih se naša srca uzdižu.

 

Neka njihova ljubavna priča nastavi da cveta, slikajući svet živim nijansama kreativnosti, strasti i zajedničkih snova.

 

 

 

makonda-tracker