pre-zgo-dan

4 godine je ljubio poznatu pevačicu, zgodan je kao Apolon: Znate li kako izgleda i čime se bavi brat Saše Kovačevića?

2

Sašu Kovačevića svi obožavaju, a njegov brat je takođe često u centru pažnje mnogih žena 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Stariji brat Saše Kovačevića Rade Kovačević jedan je od najtalentovanijih kompozitora u našoj zemlji.

 

Ipak, ono po čemu je široj javnosti poznat jeste to što je brat našeg popularnog pevača i to nije sve. Gotovo svi domaći mediji brujali su o njegovoj vezi sa jednom našom poznatom pevačicom.

 

I to nije bila veza od nekoliko meseci, već ozbiljna priča koja je mogla da preraste u nešto veće, da par nije odlučio da posle 4 godine ljubavi stavi tačku na tu ljubavnu priču.

 

 

U pitanju je bila jedna od naših najseksepilnijih pevačica, Milica Todorović.

 

Rade je najveća podrška svom bratu, jer i on komponuje neke pesme za njega. On je takođe zadužen za produkciju većine Kovačevićevih spotova, komponuje njegove pesme, a radi i organizaciju koncerata.

 

Naime, ono čime osvaja jeste njegov fizički izgled. Rade često odlazi u teretanu gde vežba i veoma vodi računa o ishrani, a rezultati takvog života su sjajni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Kovacevic (@rade_k)

 

A na svom instagram profilu Rade ume i te kako da oduševi devojke kada okači poneku interesantnu fotografju. Iako se ne ističe po izrazito mišićavom telu, poput svog brata koji svoje telo voli da eksponira, Rade itekako dobro izgleda što potvrđuju komentari njegovih ženskih pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Kovacevic (@rade_k)

 

Nije poznato da li je sada u emotivnoj vezi, ali mnogi znaju da je sa Milicom u i te kako dobrim odnosima, pa bi voleli opet da ih vide zajedno.

 

Milica bivšeg dečka spominje i u televizijskim gostovanjima, a dosadašnjim Miličinim partnerima to nije smetalo.

 

 

makonda-tracker