4 godine ljubavi

Jedno drugom su bili RAME ZA PLAKANJE: Vezu holivudskog para uništile su glasine o AFERI s poznatom pevačicom

0

Ljubavna priča Irine Šajk i Bredjlija Kupera prepuna je uspona i padova.

Bredli Kuper i Irina Šajk bili su zajedno 4 godine.
Bredli Kuper i Irina Šajk bili su zajedno 4 godine.foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ljubav ruske manekenke Irine Šajk i glumca Bredlija Kupera došla je baš u vreme kada su oboje prolazili kroz raskide.

 

Irina je 2015. godine raskinula sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a tada je i upoznala i glumca koji je takođe prolazio kroz raskid sa Suki Voterhaus.

 

Iste te godine, novopečeni par je prvi put viđen na sastanku, a čak su i leto proveli zajedno na italijanskoj obali Amalfija. 

 

 

Jedan posmatrač je rekao da su njih dvoje "bili veoma razigrani i ljubazni i da su se odlično zabavljali".

Nakon samo nekoliko meseci veze, počele su glasine da su Irina i Bredli raskinuli, međutim, njih dvoje su ubrzo ućutkali te priče pojavljujući se na u Njujorku držeći se za ruke i uživajući u društvu jedno drugog.

 

Prvo njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu bilo je u aprilu 2016. godine na Loreal zabavi tokom Nedelje mode u Parizu.

 

Vezu su uvek držali daleko od očiju javnosti i malo toga je poznato o pojedinostima njihovog odnosa.


Nakon dve godine veze, iz njihove ljubavi se rodila ćerka Lea de Sejn Šajk Kuper.

 

Kuper se jednom prilikom otvorio i progovorio o očinstvu 2018. godine


- Pretpostavljam da me je to što imam dete i sopstvenu porodicu — što je čudo i nešto o čemu sam oduvek sanjao — još više otvorilo, pretpostavljam, da budem prisutan u svakom trenutku - rekao je on i dodao da je njegovo odrastanje uticalo na to kako želi da odgaja svoje dete.

 

- To je ono što želim da moja ćerka ima: da se uvek oseća voljeno - dodao je.


Iako je ovaj par uvek čuva svoju vezu od očiju javnosti i veoma retko su govorili jedno o drugom, glumac je majci svog deteta odao počast dok je primao nagradu za najbolju originalnu muziku za film "Zvezda je rođena" na dodeli BAFTA nagrada u februaru 2019. godine.

 

- Najviše moram da zahvalim Irini što me je trpela za svu muziku koju sam pokušavao da napravim u našem podrumu godinu dana. Hvala ti mnogo. Hvala - rekao je Kuper.


Nažalost njihovu porodičnu sreću ugrozile su glasine koje su počele da kruže glasine o aferi Bredlija Kupera sa koleginicom iz filma "Zvezda je rođena", Lejdi Gagom.

U mesecima koji su usledili nakon dodele Oskara i famoznog nastupa Lejdi Gage i Bredlija Kupera kada su glasine počele da kruće, glumac je sve svoje slobodno vreme provodio sa porodicom.

 

- Otkad je završena sezona dodele nagrada, Bredli provodi svaki dan sa njegovom porodicom. Većinu dana, Brejli i Irina vode Leu na većinu aktivnosti zajedno. Ponekad samo idu do plaže. Irina i Bredli deluju odlično - rekao je izvor za People.

 

Međutim, par je ipak 2019. godine raskinuo zvanično, a kako su strani mediji preneli, glasine o aferi Bredlija i Lejdi Gage definitivno nisu pomogle njegovoj vezi sa Irinom Šajk.

Manekenka je nekoliko meseci nakon raskida za britanski Vogue progovorila o njihovom raskidu:

 

- Život nakon Bredlija je definitivno reflektujući, i mislim da u svim dobrim odnosima daješ i najbolje i najgore: to je samo priroda ljudskog bića. Dvoje sjajnih ljudi ne moraju da budu dobar par. Mislim da smo bili veoma srećni što smo doživeli ono što smo imali jedno sa drugim. Život bez B je sasvim novo tlo -


Iako možda više nisu zajedno, par je ostao u odličnim odnosima i zajedno odgajaju ćerkicu Leu. Čak idu i zajedno na porodične odmore i slavlja, a mnoge je iznenadio i njen stav o roditeljstvu.

- On je fultajm, praktični tata - bez dadilje. Lea je bila na odmoru sa njim skoro dve nedelje i nisam ih zvala nijednom - rekla je Irina za People.

 

- Ja i njen otac smo veoma strogi. Kada završi sa jelom, ustaje od stola, uzima tanjir, kaže „hvala“. Bez 'molim' ili 'hvala' ona ne dobija ništa. - ispričala je manekenka nazivajući Bredjlija "najboljim tatom na svetu".

 

Od njihovog raskida, nekoliko puta su postojale glasine da su se pomirili, čak su i uslikani nekoliko puta zagrljeni.

 

Postojale su priče i o potencijalnoj drugoj bebi, ali izgleda da od toga nema ništa i da je Irina Šajk pronašla ljubav u slavnom sportistu, Tomu Brejdiju.

 

BONUS VIDEO

 

Andrija Milošević zapevao

 

 

 

makonda-tracker