PRŠTE VARNICE

Ups, šta sad to bi? Reakcija Žizel Bundšen na vezu Toma i Irine Šajk je potpuno NEOČEKIVANA

0

Da li će manekenski haos uskoro početi?

Reakcija Žizel Bundšen na vezu bivšeg zapanjila svet
Reakcija Žizel Bundšen na vezu bivšeg zapanjila svet foto: vogue

Poznati model Žizel Bundšen navodno nije nimalo oduševljena činjenicom da se njen bivši muž Tom Brejdi viđa sa Irinom Šajk.

 

Izvor je u ponedeljak za TMZ rekao da bivša Viktorijin anđeo "uopšte nije srećan" zbog fotografija penzionisanog sportiste, koji je u proteklih nekoliko dana u centru pažnje medija zbog veze sa poznatom lepoticom. 

 

Međutim, drugi izvor blizak brazilskoj lepotici kaže da je Brejdijeva i Šejkova veza "korisna za Žizelinu slobodu". Iako su upitani za komentar povodom najnovijih vesti, niko od predstavnika za medije iz Žizelinog tima se nije oglasio.

 

 

Ipak, postoje nagađanja da je Brejdi uvredio bivšu ženu zato što je vest o novoj ljubavi u javnost došla samo nekoliko dana nakon što je Žizel proslavila svoj 43. rođendan.

 

Da podsetimo, strani mediji su preneli da je Brejdi pokupio Irinu iz hotela Bel-Er u petak popodne, a zatim ih odvezao do svoje kuće u Los Anđelesu.

 

Dvojac se nije pojavio sve do sledećeg jutra kada je Brejdi odvezao Šajkovu nazad u njen hotel.

 

U junu su se pojavila pisanja da je Irina "bacila oko" na bivšeg igrača Tampa Bej Bukanirsa na venčanju Džoa Nahmada i Medison Hedrik.

 

Izgleda da se Žizel Bundšen ne dopada što njen bivši ima novu devojku
Izgleda da se Žizel Bundšen ne dopada što njen bivši ima novu devojkufoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

- Pratila ga je ceo vikend. Bacala se na njega -  rekao je insajder modela kupaćih kostima Sports Ilustrejted.

 

Najistaknutija veza ruske lepotice bila je sa Bredlijem Kuperom, sa kojim ima šestogodišnju ćerku Leu De Sene. Par je u vezi bio od 2015. do 2019. godine.

U međuvremenu, Brejdi je bio u braku sa Bundšen 13 godina pre nego što se razveo u oktobru 2022.

 

Iz tog braka imaju sina Benjamina i ćerku Vivijan, a Brejdi takođe ima sina Džeka sa bivšom Bridžit Mojnahan. Takođe je bio povezan sa Kim Kardašijan, ali izvori tvrde da su oni samo prijatelji.

 

Kako je naša lepa manekenka Sofija Milošević izgledala pre nekoliko dana uoči premijere filma "Barbi" pogledajte u videu koji sledi.

 

Bonus video:

 

 

 

makonda-tracker