političar i di-džej

Ko je muž Jovane Balašević? Mediji tvrde da ga je prijavila za nasilje, a on je dobro poznato lice domaćoj javnosti

0

Domaći mediji su preneli da je glumica Jovana Balašević prijavila svog nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje. 

Jovana Balašević na nastupu
Jovana Balašević na nastupu foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Po pisanju Telegrafa, poznata glumica Jovana Balašević prijavila je svog nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za zlostavljanje.

 

Nemio događaj se prema tim navodima desio u subotu, 15. aprila. Do sukoba je, po informacijama Telegrafa, došlo kada je Jovana je došla u stan u ulici Ilije Ognjanovića u kom je živela sa Jovanovićem da pokupi stvari i da se iseli.

 

Tada je navodno došlo do verbalnog sukoba i Aleksandar je uputio Jovani niz uvreda.

 

Nakon toga je, tvrde mediji, Balaševićevu zaključao u stanu i rekao joj da je neće pustiti da izađe odatle. Jovana je nakon toga pozvala majku, koja je odmah kontaktirala policiju, nakon čega je Aleksandar ipak pustio Balaševićevu.

 

Ona je prema pisanju mediju policiji rekla da od Aleksandra već godinama trpi psihičko nasilje.

Aleksandar Jovanović nije toliko poznat javnosti, iako je neko vreme imao javne poslove. Na Vikipediji piše da je Jovanović rođen 1976. u Novom Sadu.

 

Kao mlađi je neko vreme živeo u Kuvajtu, pošto je njegov otac tamo ima poslovne angažmane, pa je cela porodica otišla sa njim. Kad se vratio, upisao je Filozofski fakultet u Novom Sadu.

 

Postao je poznat javnosti 2008. godine kad je bio predsednik skupštine grada Novog Sada, a nakon toga je radio u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine.

Interesantna podatak je da je nastupao i na Exit-u, a u slobodno vreme pušta muziku kao di-džej pod pseudonimom DJ Skadam.

 

Jovanović je bio dugogodišnji član Lige socijaldemokrata Vojvodine, ali je pre nekoliko godina napustio ovu stranku i osnovao je novu političku organizaciju - Akciju progresivne Vojvodine.

 

Aleksandar i Jovana su pre ovog događaja bili 10 godina u ljubavi, a imaju ćerke Simonu i Petru.

 

 

makonda-tracker