otvorila dušu

Stala je i pomislila – DOSTA JE! Milica Tomašević je iza sebe ostavila "MINUS FAZU", a pred njom je novi-stari izazov

0

Na radost publike, lepu glumicu ćemo opet gledati u hit seriji.

foto: Milica Tomašević Instagram
foto: Milica Tomašević Instagram

Mnogi su bili tužni kada je Milica Tomašević napustila seriju "Igra sudbine", pošto je publika zavolela lik Nade, koji lepa glumica tumačila u ovom ostvarenju.

 

No, naša umetnica je sada odlučila da se vrati u ovu hit seriju, zbog čega su fanovi oduševljeni.

 

- Dok me nije bilo u u seriji nije postojala osoba na ulici koja me je srela, a nije pitala kada ću da se vratim i budem deo projekta. Govorili su da žele dobru i staru Nadu, a ne dizajnerku koja nije baš čista u glavi (smeh) - našalila se malo Milica.

 

Kako je rekla, ne želi mnogo da priča ni o razlozima odlaska ni povratka u seriju, ali je srećna što je sve ispalo kako je "sudbina namestila".

 

- Ne moram da detaljišem zbog čega sam otišla i zbog čega sam se vratila. Tako je uvek u serijama. Uvek mora neko da ode, kako bi se nekom novom pružila šansa. Sudbina nas uvek na kraju izvede na pravi put. U oba slučaja, i kad sam odlazila i kad sam se vraćala, sve je ispalo najbolje za mene i onako kako je sudbina namestila. Nisam se deprimirala kada sam prvenstveno napustila Igru sudbine - priznala je glumica za "Blic".

 

 

Više nećemo gledati likove koje su tumačili Milica Milša, Danica Ristovski i Mira Banjac... Ali iako je došlo do velikih promena u ekipi serije u međuvremenu, Milica jedva čeka da se vrati u Nadinu kožu i počne sa snimanjem novih epizoda.

 

 

- Sačekala sam da vidim šta će biti dalje. Nisam znala da li će se Nada vraćati, ali gore je nama svima nešto zapisano. Dogodilo se da se ponovo vraćam u staru-novu ekipu sa novim timom scenarista. U četvrtoj sezoni nas očekuje sve najbolje, jer imamo stare likove koji se vraćaju, ali i nove koji će sve da oplemene. Vraćamo se u srž koju je publika volela. Radujem se tome - nastavila je Tomaševićeva.

 

 

Naša umetnica je priznala da joj je prošla godina bila veoma turbulentna i da je neko vreme bila u "minus fazi".

 

 

- U prethodnoj godini sam imala ludački tempo. Samo sam u jednom trenutku stala i pomislila "Sada je dosta". To je bio samo privid da sam srećna, a zapravo sam imala minus faze i razne momente kada sam se zatvarala u svoja četiri zida. Nisam imala volje za druženje sa ljudima - otkrila je Tomaševićeva.

 

 

makonda-tracker