vatrena manekenka

U teškim trenucima zove NJU: Viđali ste je na TV-u, ali niste znali da je ova lepotica sestra Milice Tomašević

0

Retko ko zna da glumica Milica Tomašević ima rođenu sestru, koja je model. 

Malo ko zna da Milica ima rođenu sestru
Malo ko zna da Milica ima rođenu sestru foto: Milica Tomašević Instagram

Glumicu Milicu Tomašević u poslednje vreme imamo dosta prilike da gledamo na televiziji. Glumi u priči o "srpskoj Mata Hari", ostvarenju Vera, a lik Nade, koji je mnogima jedan od najomiljenijih u Igri sudbine, se posle pauze vratio u ovu seriju. 

 

Milicu smo osim u ove dve, trenutno aktuelne role, imali prilike da gledamo u najrazličitijim mogućim ulogama. Od Maruše iz Vojne akademije, Branke u filmu Toma, konobarice Ljilje u Žigosanima u reketu, supruge jednog od sinova Laze Ristovskog u "Drim timu", kao i jedne velike istorijske ličnosti - Jovanke Broz.

 

Međutim, malo ko zna da glumica ima rođenu sestru, podjednako lepu, koju smo takođe bili u prilici da vidimo na televiziji. 

 

 

Miličina sestra se zove Anđelka Tomašević. Ona je manekenka koju smo imali prilike da gledamo u popularnoj reklami "Đe se kupaš". Osim što obe očaravaju svojom lepotom, njih dve su i veoma bliske. 

 

 

Kad im obaveze dozvole, vole da provode vreme zajedno, pa tako možemo videti dosta njihovih zajedničkih slika na društvenim mrežama. 

 

Sama Milica nikad nije krila da od sestre uvek može da očekuje podršku u teškim momentima, kojih svako u života ima s vremena na vreme. 

 


- Kada je teško, a često ume da bude, tu su moja mama i moja sestra. Poverenje i sigurnost koje dobijam od njih su neupitne i to cenim iznad svega - otkrila je Milica u intervjuu za Glossy. 

 

 

Kako je rekla, razgovor sa sestrom i mamom, uvek zna da joj pomogne da donese određenu odluku kada je u nekoj nedoumici. 

 

 

- Saveti, razumevanje i otvorena komunikacija koju imamo često umeju da iskristališu neku moju misao, probude nove ideje ili stvore prostor da se preusmerim na nešto drugo. Naravno, tu su i ljudi koje volim i koji me vole, pa mogu reći da sam zaista ispunjena jer na strpljenje i podršku često i svesrdno nailazim - rekla je Milica za Glossy. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker