lepe vesti

Verila se poznata glumica: Miona Marković uoči Božića rekla "DA", pa pokazala prelepi verenički prsten

0

Uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika naša mlada glumica odlučila je da svom izabraniku kaže sudbonosno "da"

foto: Instagram / Miona Marković
foto: Instagram / Miona Marković

Mlada perspektivna glumica Miona Marković uoči Badnjeg dana podelila je na svom Instagram profilu lepe vesti sa svim svojim pratiocima.

 

Ona je nekoliko dana za redom objavljivala fotografije iz Milana gde je proslavila i svoj 27. rođendan. Ona je samo jedan dan nakon toga zagolicala maštu pratilaca napisavši da joj je to najlepši dan u životu.

 

Iako se na njenom prstu mogao videti mali neupadljivi verenički prsten niko nije mogao sa sigurnošću da kaže da je to baš taj, prsten koji najavljuje da će glumica uskoro stati pred oltar.

 

 

Ipak, sumnje su potvrđene kada je uoči Badnje večeri objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi prsten, koji je ovog puta bio u prvom planu, ali i reči koje potvrđuju da je pronašla onog pravog.

 

- Rekla sam “BIH, hoću, AAA!” da ću reći DA ! - bile su reči koje su možda i najbolje opisivale sreću i radost koju je glumica podelila sa prijateljima i porodicom.

 

 

Na fotografiji se vidi nasmejana Miona u zagrljaju svog izabranika Davida Alića. Sve se odigralo u Italiji, a pokraj jezera Komo.

 

Dugo isčekivano pitanje iznenadilo je lepu Mionu, a David je bio beskrajno srećan kada mu je glumica odgovorila sa velikim DA.

 

 

makonda-tracker