sve je podredio njoj

Kad joj proba da joj naređuje – usledi BURA: Supruga Ons Žabur stalno viđate na TV-u, a njihova priča je neodoljiva

0

Jedna od zvezda ovogodišnjeg Vimbldona godinama je u srećnom braku, a suprug je uz nju u svakom trenutku

teniserka Ons Žabur blista i na ovogodišnjem Vimbldonu
teniserka Ons Žabur blista i na ovogodišnjem Vimbldonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Tuniska teniserka Ons Žabur plasirala se u finale Vimbldona, drugu godinu zaredom, ovog puta nakon pobede nad Arinom Sabalenkom.


Ona je imala na svojoj strani vimbldonsku publiku i simpatije velikog broja navijača, a do finala je došla nakon velikog preokreta.

 

Najveću podršku u teškim trenucima meča pružao joj je suprug Karim Kamun, koji je ujedno i njen kondicioni trener.

 

Poznati tuniski sportista ranije se bavio mačevanjem i radio kao trener u Kataru, ali je 2017. godine odlučio da se odrekne svoje karijere u ovom sportu i u potpunosti se posvetio Ons.

 

Pridružio joj se na turu kao trener i od tada je uz nju u svakom momentu, a par putuje širom sveta i jača svoj odnos kroz saradnju na teniskom terenu.

 

Par je bio u vezi dve godine kada su se venčali 2015. godine, a Ons je tada ponosno podelila fotografiju s njihovog tradicionalnog venčanja.


Srećna sam što mogu da objavim da smo se Karim i ja upravo venčali – napisala je tada teniserka na Tviteru.

Njen suprug nosio je klasično crno odelo, dok je Ons izgledala prelepo u beloj haljini sa čipkom i svetlucavim detaljima.


Kako je Ons ispričala za GQ Middle East pre nekoliko godina, nije bilo lako privići se na to da joj suprug postane trener.


Na početku je bilo teško, i on to zna – iskrena teniserka. – Jer nismo navikli da radimo jedno s drugim, a kada bi me zamolio da trčim – to mi je delovalo kao naređenje. To mi se nije dopadalo. Ako bi bacio loptu pogrešno ili nešto tome slično, ja bih napravila skandal, oko sitnice.

 

Karim Kamun, muž Ons Žabur
Karim Kamun, muž Ons Žaburfoto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Međutim, vreme je prolazilo i par je shvatio da im odgovara dinamika koju imaju na treningu.


– Navikli smo se posle svega. Mislim da nam ide odlično. Svakako, mnogo razgovaramo, mnogo se i svađamo, ali mislim na kraju svega imamo dobre rezultate – istakla je ona.


Upravo joj je činjenica da je njen suprug Karim kondicioni trener mnogo je značila Ons u periodu lokdauna na početku pandemije virusa korona.

 

Ons Žabur s mužem Karimom Kamunom
Ons Žabur s mužem Karimom Kamunomfoto: ONS JABEUR INSTAGRAM

Bila sam s mužem, koji je i moj trener, pa me je terao da vežbam i radim trbušnjake sve vreme, što je super – rekla je kroz osmeh za Australian Open TV 2020. godine. – Mi nismo tim jer radimo zajedno. Mi smo tim jer se poštujemo, verujemo jedno drugom i brinemo jedno o drugom.

 

 

makonda-tracker