divna priča

Ko je muž Natalije, srpske senzacije na Vimbldonu? Na najbolji način su pokazali da EMOCIJE, POSAO i PLES mogu zajedno

0

Ko kaže da ljubav i posao ne mogu zajedno?

 

Natalija Stevanović
Natalija Stevanović foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Naša teniserka Natalija Stevanović napravila je veliku senzaciju dva puta u poslednjih nekoliko dana.

 

Prvo, što je uspela da se kvalifikuje i da nastupi na jednom prestižnom turniru kao što je Vimbldon,

 

A druga, što je pobedila u prvom nekada prvu teniserku sveta i finalistkinju ovog turnira - Karolinu Piškovu i prošla u drugo kolo,

 

Odmah nakon pobede, Natalija na veoma originalan način proslavila pobedu. Ona je sa svojim mužem otplesala na stadionu, što je mnogima bilo neizmerno simpatično.

 

- Taj ples je od starta, nema priče, insipracija je sa velikih stadiona kada pevaju ša la la la. Tako je počelo i kada zaboravim to uradim posle, to je lepa radost - rekla je Natalija, a prenosi Telegraf. 

A njen muž je Nikola Stevanović. I suprug i trener. 

 

– Moj muž, trener, fizioterapeut i ja guramo sami i zato je teško. Želim da inspirišem mlade, da pružim ljubav i znanje i nadam se da ću biti na potrebnom nivou – prenosi Danas Natalijine reči.

 

Nikola joj mnogo pomaže na svim životnim poljima, ne samo u tenisu. I bio je uz nju u veoma teškim momentima, kada je imala operaciju jetre. 

- Prošla sam mnogo, Nikola je razgovarao sa sponzorom, znate 28 godina, razumem ja vas znate da je ona sazrela. Sa 22 godine je imala operaciju jetre, dok smo se vratili, bila sam 7,8 kilograma dalje. Pola stomaka mi je seceno, dug proces, nestvarno da se vratim na teren. Imala sam boginje, upalu pluća u toku korone i sada se najtežim, nije lepo - priča Natalija. 

 

Na kraju je predstavila muža i fizioterapeuta i iskazala želju da bude primer nekim mlađima od nje

- Mogu da obećam Srbiji potpunu predanost, plan je da se drži konstantnost, upoznajte mog muža Laleta i trenera i fizija Nikolu. Mi guramo sami i zato je teško, guramo našu priču. Željna sam da inspiriše mlade da pružim ljubav I znanje, nadam se da ćemo imati taj nivo. Potrudićemo da to bude, konstatost je vizija i nadam se tome - kaže Stevanovićeva.

 

 

 

 

 

makonda-tracker