"blizanci"

Ljubavna priča Ane Nikolić i Raste: Upoznao ih LAPSUS, uništila mu kola, a razveli su se kad ga je najviše volela

0

Ana Nikolić i Rasta su imali odnos pun strasti, u kome je bilo dosta ljubavi, svađa i mirenja... 

 

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić su imali veoma strastven odnos i kad su se voleli, i kad su se mirili i kad su se svađali
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić su imali veoma strastven odnos i kad su se voleli, i kad su se mirili i kad su se svađalifoto: Dragana Udovičić

Veza, brak i celokupan odnos Raste i Ane Nikolić bio je pun strasti. Burne emocije su bile prisutne i kada su se svađali i kada su se mirili i kada su se razvodili. 

 

A kako je ova ljubav počela? Kako se ovaj par, koji je mnogima bio poptuno nespojiv, upoznao, zavoleo i, na kraju, i razveo?

 

"Upoznao" ih lapsus

 

Pa, sve je počelo, pazite sad - LAPSUSOM.  Ana je u jednom trenutku rešila da malo promeni svoj klasični zvuk, koji je više vukao ka narodnoj muzici, u nešto malo modernije.

 

Ana je pričala sa svojim saradnicima i došla je na ideju da pozove Stefana Đurića Rastu da joj pomogne oko novog albuma. 

 

Međutim, tada je napravila jednu, zaista smešnu, omašku u govoru.

 

Ana Nikolić je otkrila da je sve sa Rastom počelo sa njenim lapsusom
Ana Nikolić je otkrila da je sve sa Rastom počelo sa njenim lapsusomfoto: G. G./ATAImages

- Rekla sam Marku da hoću da menjam nešto sa zvukom i da mi nađe Ristu. Naravno, on se začudio i pitao me da li sam mislila na Rastu, i tako je krenula saradnja -  pričala je pevačica kako je zapravo počela njihova priča.

 

Ani je posle objasnila da joj je bilo malo čudno da se neko zove Rasta, a čak je i prvi put kod njega došla u ne baš reprezentativnom izdanju. 

 

No, čim otpočeli saradnju Nikolićeva je bila oduševljena sa reperom.

 

- Ja sam stvarno mislila da treba da tražim nekog Ristu, čudno mi je bilo ime Rasta. Prvi put sam otišla sa naočarima, nesređena, verovatno nakon nekog provoda. Rasta mi je pustio neke pesme koje je trebalo da izaberem za svoj album, a ja sam skakala i vrištala nakon što sam čula svaku - pričala je Ana Ranije. 

 

Ana Nikolić je mislila da se Rasta zove Rista
Ana Nikolić je mislila da se Rasta zove Ristafoto: Printscreen Kurir TV

Dvoje muzičara su u početku počeli druže, a kasnije iz toga javila i ljubav. 

 

- Taj album je doneo prijateljstvo, pa i ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam tekst otpevala, a da to nije Marina Tucaković - opisivala je pevačica početak njihove veze.

 

Tajno venčanje sa "tihom patnjom"

 

Njihova strastvena veza je otpočela dok su radili na Aninom tadašnjem albumu, međutim oni to nisu saoštavali medijima već su se neko vreme tajili. 

 

Isto tako su odlučili i da stanu na ludi kamen, i to u julu 2016. godine. Srećni par se venčao u najvećoj tajnosti, nije bilo buke i brojnih izveštaja u medijima kao kod nekih drugih svadbi javnih ličnosti.

 

Ana Nikolić i Rasta su se venčali u tajnosti
Ana Nikolić i Rasta su se venčali u tajnostifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tada se činilo da njihova veza ide u najboljem mogućem pravcu, pogotovo pošto su Rastini prijatelji medijima otkrila da je Ana uvek bila njegova "tiha patnja".

 

Pod tim izrazom se podrazumevalo da je Stefan pričao prijateljima godinama unazad da je Nikolićeva jedina žena sa estrade koja mu se dopada. 

 

  

Uništila mu auto pošto se nije javljao na telefon 

 

Tokom njihove veze bilo je i svađa, Tako je Ana jednom prilikom uništila auto popularnom reperu, pošto je bila ljuta na njega. 

 

- Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon  - pričala je Ana o ovom događaju. 

 

Ana Nikolić je Rasti uništila auto pošto joj se nije javljao na telefon
Ana Nikolić je Rasti uništila auto pošto joj se nije javljao na telefon foto: Dragana Udovičić

Kako je sama rekla, tada je došla "pod gasom". 

 

- Bila sam "u flaši" ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom "mercedesu" od 100.000 evra potpisala sam se: "Ja sam, pi**o, Ana!" Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Sje**la sam mu ceo auto - govorila je Ana ranije. 

 

 

Brzi razvod "blizanaca"

 

Ana i Rasta su neko vreme bili zajedno u žiriju jednog muzičkog takmičenja, što je tada bilo veoma ispraćeno u medijima. No, nažalost, brak ovog para nije potrajao baš dugo.

 

Nešto više posle godinu dana ljubavi i svega koji mesec nakon što su postali roditelji ćerkice Tare, došlo je do razvoda. 

 

Po pisanju medija, Ana je bila ta koja je prva napravila iskorak u tom pravcu, pošto, navodno, nije mogla više da trpi Rastina česta odsustva.

 

Ana Nikolić je papire za razvod podnela kada je najviše volela Rastu
Ana Nikolić je papire za razvod podnela kada je najviše volela Rastu foto: Screenshot

- Ja sam papire za razvod podnela kada sam ga najviše volela. Najteža, ali najispravnija odluka. Ja bih volela da smo ostali u braku, ali mi je prijatelj i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni na našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je ćerkica Tara . pričala je Ana u emisiji "Magazin In".

 

Ana je tada rekla i da je zbog razvoda "muški patila", a Rastu ju opisala kao svog brata blizanca, koji ima isti karakter kao ona. 

 

- Mi smo više kao blizanci, više nego moj brat rođeni. Nije se ljubav potrošila, dva ista karaktera i temperamenta, gde niko neće da povuče ručnu, dva narcisa, zlostavljača, teško. I meni je žao, ali, prosto, to je tako. Sve je to moglo, gađali smo se stvarima, ali kada je došlo dete više nisam imala taj luksuz da treba tako da živimo. Ljubav prema Tari je bila veća za mrvicu, između dva zla sam izabrala manje - pričala je Ana.

 

 

makonda-tracker