ludo ga je volela

Ljubio je MIS SVETA, bio u braku sa Nedom Arnerić: Bivši muž Tanje Bošković je OZBILJAN ŠMEKER, evo zašto ju je OSTAVIO

0

Bila je prelepa, ali zaljubljena u nekog drugog 

Ljubavna priča Tanje Bošković
Ljubavna priča Tanje Bošković foto: Zorana Jevtić

Legendarna srpska glumica Tanja Bošković godinama slovi za jednu od najlepših žena u Srbiji, a može se slobodno reći i šire. 

 

Tokom karijere duge više decenija Tanja je odigrala brojne uloge po kojima je pamte svi, i stari i mladi. Osim što je svojim neospornim talentom uspevala da pridobije srca publike, Tanja je šarmom lako osvajala muškarce oko sebe.

 

Jedan, koji je bio centar njenog univerzuma, a koji je postao i njen zakonit suprug bio je reditelj Dejan Karaklajić, s kojim ima dvoje dece, sina Đorđa i ćerku Lanu.

 

 

Đorđe, koji je završio Fakultet političkih nauka, danas živi u Americi, dok je glumičina ćerka Lana pošla njenim stopama i uspešna je glumica.

 

Dejan je domaćoj publici najpoznatiji po filmu "Ljubavni život Budimira Trajkovića". Osim toga, interesantan je bio jer je pre Tanje bio u braku sa glumicom Nedom Arnerić, sa kojom se zbližio na snimanju "Užičke republike".

 

Između njih se rodila ljubav, pa je glumica rešila da otkaže svoj angažman u filmu. Ipak, njihov brak nije potrajao, ali su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda.

 

Tanja je bila u braku sa rediteljem Dejanom Karaklajićem
Tanja je bila u braku sa rediteljem Dejanom Karaklajićem foto: Vladimir Šporčić


Tanja nije delila mnogo detalja o svojoj ljubavi s Karaklajićem, ali je pre nekoliko godina ispričala da je njena ljubav prema teatru jedan od razloga kraha njihovog braka.

 

Osim ove dve lepe glumice, Dejan Karaklajić se zabavljao i sa nekadašnjom mis sveta, Norvežankom Ingeborg Sorensen.

 

Poznati reditelj bio je u braku i sa Nedom Arnerić
Poznati reditelj bio je u braku i sa Nedom Arnerić foto: Dragan Kadić

 

- Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio. Ona je bila razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku. Teoretski sam i dalje s njom u braku - rekao je Dejan u jednom intervjuu, a kako izgleda danas pogledajte u nastavku.

 

Ni jedna od ovih veza nije uspela da odoli vremenu, a Dejan je svoju sreću pronašao sa atraktivnom voditeljkom Žanom Karaklajić, s kojom je u braku već dugi niz godina. 

 

 

makonda-tracker