ZAŠTO?

12 dece, 6 partnerki, ali samo jedna ŽENA - za kojom je PATIO: Ljubavni život holivudskog zavodnika je prava MISTERIJA

0

Zbog broja dece koju ima sa različitim ženama Nik Kenon je bio česta tema u stranim medijima 

foto: JERC / Bauer Griffin / Profimedia
foto: JERC / Bauer Griffin / Profimedia

Nik Kenon, američki glumac, voditelj i reper često je otvoreno govorio o svom poliamornom načinu života, koji je usvojio nakon razvoda od Maraje Keri. On je do sada postao otac 12 puta i to sa čak 6 različitih žena. Devetoro dece rođeno je do 2020. godine, i još petoro je stiglo do 2022. godine.

 

Na javnoj sceni Nik se pojavio 1990-ih, prvo u skeč emisiji All That, a zatim i u brojnim filmovima i više muzičkih spotova. Tokom godina izlazio je sa brojnim ženama, a mnoge njegove veze rezultirale su sa po jednim ili dvoje dece .

 

Zašto se Nik Kenon odlučio na ovu pomalo sumanutu ideju, da pravi decu na sve strane? Mediji kažu da za to ima poseban razlog, koji je povezan sa zdravstvenim problemom koji Nik ima.

 

 

Ovo je spisak svih žena i dece koju je do danas dobio Nik Kenon.

 

Kristina Milijan izlazila je sa Nikom Kenonom od 2003. do 2005. godine
Njih dvoje su u romanu uplovili na snimanju filma iz 2003. Ljubav ne košta ništa, i bili su u vezi dve godine. Ona je nagovestila da je veza prekinuta nakon što ga je uhvatila u prevari - a njena zajedljiva muzika posle toga podržava tu teoriju. Iako je negirao da je uradio bilo šta loše.

 

Kim Kardašijan se zabavljala sa glumcem 2006.

 

Nik Kenon i Kim Kardašijan su izlazili oko godinu dana 2006. pre nego što mu je ona slomila srce. On priznaje da je bio zbunjen tokom te veze i da ga je iznanadilo kada je objavljeno da je istovremeno bila i u vezi sa bivšim dečkom, Rejom DŽ.

 

Kim Kardašijan je Niku Kenonu slomila srce
Kim Kardašijan je Niku Kenonu slomila srce foto: Hayk/jack / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Selita Ebanks i Nik Kenon imali su kratkotrajnu veridbu 2007.


Model Victoria's Secreta Selita Ebanks verila se za Nika Kenona tri meseca nakon što su počeli da se zabavljaju 2007. godine; međutim, raskinuli su samo nekoliko meseci kasnije.

 

Maraja Keri i Nik Kenon su bili u braku od 2008. do 2014., dobili su dvoje dece


Nik Kenon ima mnogo dece i puno roditeljskih partnera, ali je imao samo jednu ženu. On i Maraja Keri su se upoznali 2005. godine, a počeli su da se zabavljaju tri godine kasnije. Venčali su se iste godine, 2008., i dočekali blizance Monro i Maroka 2011. On je rekao da je Keri bila njegova "ljubav iz snova". Uprkos činjenici da su se razveli 2014, godinama je pokušavao da se pomire, ali je na kraju priznao da je to nemoguće.

 

Maraja Keri i Nik Kenon imaju dvoje dece
Maraja Keri i Nik Kenon imaju dvoje dece foto: Profimedia

 

 

Britani Bel je prvi put povezana sa Kenonom 2014. godine i imaju troje dece


Britani Bel je prvi put bila povezana sa Nikom Kenonom 2014. Oni su navodno izlazili nekoliko godina pre nego što su dočekali Kenonovo treće dete, sina po imenu Golden, 2017. Bel je 2020. rodila Kenonovo četvrto dete. Verovalo se da je par raskinuo nakon rođenja njihove ćerke, ali mora da su se u nekom trenutku ponovo pomirili, jer su ove godine objavili da je trudna sa njihovim trećim detetom - Nikovim desetim detetom. Devojčica Rajs Mešah je rođena 23. septembra 2022.

 

Džesika Vajt i Nik Kenon izlazili su od 2015. do 2020. godine


Model "Sports Illustrated-a" Džesika Vajt je navodno izlazila sa Nikom od 2015. do 2020. Stvari očigledno nisu funkcionisale jer je ona kasije raskinula nakon što je saznala za trudnoću Britani Bel; međutim, on i Vajt su ponovo primećeni kako se druže za ruke u martu 2022.

 

 

Laniša Kol je prvi put bila povezana sa Nikom Kenonom 2017. godine i imaju jednu ćerku


Bivši model "The Price Is Right" Laniša Kol je navodno počela da se viđa s Kenonom 2017. godine, i od tada se zabavljala s njim. Dana 14. septembra 2022. rodila je Kenonovo deveto dete - ćerku Oniks Ajs - samo devet dana pre nego što je Britani Bel rodila desetu devojčicu Kenonu. Kol je od tada rekla da je njena beba dobila pretnje smrću od onlajn trolova koji se ne slažu sa Nikovim načinom života.


Abi De La Rosa i Nik Kenon imaju troje dece

 

Ebi De La Rosa je rekla da se "ponovno povezala" sa bivšim voditeljem tok šoua 2020. godine, pre nego što je rodila blizance Sion Miksolidian i Zillion Heir u junu 2021. Ona je zatim rodila i trećeg dete, 11. novembra 2022. godine, rodivši ponosnom tati 11 dete. (Tako je, beba broj 11 rođena 11.11!)

 

Nik Kenon ima 12 dece sa 6 različitih žena
Nik Kenon ima 12 dece sa 6 različitih žena foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

De La Rosa je rekla da joj se dopada što su njena deca deo velike porodice, a na vesti o poslednjoj trudnoći Britani Bel, našalila se:

 

- Pređite preko Kardašijanki.

 

Alisa Skot rodila 12. dete Nika Kenona, godinu dana nakon smrti njihovog sina
Zena, u junu 2021, otprilike nedelju dana nakon što su rođeni blizanci Ebi De La Roze. Zen je tragično preminuo u decembru sa samo 5 meseci od tumora na mozgu.

 

U novembru 2022. godine, par je potvrdio da je Skot trudna sa drugim detetom para. 

 

 

makonda-tracker