stigle rode, a i opet će!

"Moderni sultan" po osmi put postao otac i to nije sve: Nik Kenon objavio da njegova partnerka ponovo čeka blizance!

0

Čuveni američki glumac i voditelj vodi buran ljubavni život i jedan je od retkih koji ne veruje u monogamiji

foto: Dave Starbuck/Geisler-Fotopress/AFP/Profimedia
foto: Dave Starbuck/Geisler-Fotopress/AFP/Profimedia

Jedan od najpoznatijih američkih voditelja Nik Kenon ostvario se u ulozi roditelja po osmi put, kada se njegova partnerka Bre Tesi porodila pre oko mesec dana.

 

Čuveni glumac je često u javnosti govorio o tome da ne smatra da čovek celog života treba da ima samo jednu partnerku, već da je normalno da ima više njih.

 

One je jedan od retkih koji praktikuju poliamoriju, a trenutno je u vanbračnoj zajednici sa tri žene istovremeno.

 

 

Zbog ovakvog načina žiovta Nik je dobio nadimak "moderni sultan". Iako već ima sedmoro dece ne planira da se na tom broju i zaustavi. 

 

Naime, Kenon je u junu dobio osmo dete, a ovog puta, u pitanju je dečak, koji će se zvati Legendarni.

 

- Porodila sam se prirodnim putem, bez ikakvih lekova. Pomeramo granice, ovo je potpuno osnažujuće iskustvo - napisala je Bre i objavila niz fotografija svog tek rođenog sina.

 

Ona nije mogla da sakrije sreću, a supruga u potpunosti podržava u njegovom shvatanju ljubavi i braka.

 

 

- Ne mogu dovoljno da zahvalim svom timu što mi je pomogao da rodim sina. Ovo me iskustvo zauvek promenilo i nisam mogla poželeti neverovatnijeg partnera koji me više podržava. Ne bih mogla bez tebe. Ne mogu da verujem da je moj sin ovde, pored mene - napisala je Nikova partnerka.

 

Iz prethodnih veza Kenon već ima šestoro dece. Iz veze sa čuvenom pevačicom Marajom Keri ima blizance, a potom je sa Britani Bel dobio još dvoje dece. Potom su stigli i blizanci sa Abi, a u javnosti su se mogla čuti nagađanja da je ona ponovo u drugom stanju.

 

 

U međuvremenu mu je preminuo sin kojeg je dobio sa Ališom Skot, pa nije bio siguran da li je u redu da se raduje novoj trudnoći svoje partnerke Abi dok je u žalosti za izgubljenim sinom, koji je je preminuo od posledica tumora na mogzu brzo nakon rođenja. 

 

Ipak, sada kada je prošlo malo vremena i kada je javnost saznala za Abinu trudnoću, glumac je odlučio da ove vesti i potvrdi. 

 

- Znam za Breinu trudnoću već neko vreme, pre nego što je moj sin Zen preminuo. Ovo mi je uvek bilo u glavi. Kada je pravo vreme? Kako da ovo podelim? - kazao je Kenon.

 

 

makonda-tracker