radostan nakon trageidje

Slavio je nasmejan, srećan, u belom: Slavni glumac samo dva meseca nakon smrti sina obelodanio da čeka još jedno dete

0

Glumac čeka osmo dete sa svojom izabranicom, a vesti o prinovi stigle su manje od dva meseca nakon velike tragedije

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac, voditelj i komičar Nik Kenon obelodanio je u ponedeljak u svom tok-šou programu da on i manekenka Bre Tijesi čekaju dečaka! U pitanju je njegovo osmo dete i peta beba koju će dobiti u periodu kraćem od dve godine!

 

Kao što svi znaju, ja imam mnogo dece i sve ih volim jako, iskreno.

 

Nik i njegova partnerka su tokom vikenda organizovali proslavu ovim povodom. Na fotografijama se vidi manekenkin trudnički stomak, a oboje su bili obučeni u belo i nasmejani.

 

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Mnogi su bili iznenađeni zbog ove proslave, jer je u decembru preminuo petomesečni Zen, Kenonov sin koji je izgubio bitku s tumorom na mozgu. Kenon je izjavio da su znali za trudnoću pre nego što je mali Zen izgubio životnu bitku i da su zbog toga odložili objavljivanje lepih vesti.

 

Dodao je da ga mnogi kritikuju zbog brojne dece, nazivajući ga neopreznim, neodogovornim, sebičnim.

 

To me povređuje, ja sam ljudsko biće — rekao je on.

 

Nik Kenon ima sedmoro dece sa četiri različite žene, a među njima su desetogodišnji blizanci koje je dobio sa Marajom Keri.

 

 

Mali Zen bio je njegovo sedmo dete, rođeno prošlog jula, a njega je dobio sa Alisom Skot, koja je veoma teško podnela gubitak bebe.

 

Primetio sam da kašlje i hteo sam da to proverimo. Neobično je disao, a kada je imao dva meseca, primetio sam da ima glavu veću nego što bi trebalo. Nismo razmišljali o tome, ali hteo da ga odvedem doktoru zbog sinusa i disanja. Mislili smo da će biti rutinski pregled.

 

Ispostavilo se da se u njegovom mozgu nakupljala tečnost za koju se ispostavilo da je maligni tumor. Bebu su tada podvrgnuli operaciji, ali njegovo zdravstveno stanje bilo je sve lošije.

 

 

makonda-tracker