zajedno su 12 godina

Dobija pretnje smrću zbog njega, a on je VARA: Fudbaler o kom svi pričaju ovih dana je od detinjstva sa istom devojkom

0

Miljenik navijača i medija povezivan je s više devojaka, između ostalog s jednom glumicom i jednom manekenkom, a sve to vreme je u vezi s lepoticom koja je njegova prva ljubav

Džek Griliš nakon jedne pobede
Džek Griliš nakon jedne pobedefoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Proteklog vikenda Mančester Siti osvojio je prvi put u svojoj 143 godine dugoj istoriji trofej Lige šampiona.


Nakon meča koji se odigrao u Istanbulu, usledilo je veliko slavlje, budući da su igrači ovog kluba u istoj sezoni osvojili domaću Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona, a najveseliji je bez sumnje bio fudbaler engleske reprezentacije Džek Griliš (27).


Internet su preplavili snimci na kojima sportista peva, pleše, obavezno s pivom u ruci, a on je sam podelio nekoliko najradosnijih trenutaka, istakavši da se "nije usuđivao ni da sanja" o ovakvom uspehu.

I dok ceo svet priča o Grilišu i njegovoj sreći, mnogi se pitaju da li je zgodni fudbaler slobodan, a na veliku žalost devojaka – odavno je zauzet.


Džek Griliš je još od školskih dana u vezi sa Sašom Atvud, koju je upoznao u Katoličkoj školi Svetog Petra u Solihalu.

 

 

Zaljubili su se kada su imali 15 godina, a od tada su nekoliko puta raskidali. Navodno se u proteklim godinama Griliš viđao s glumicom Emili Atak i manekenkom Amber Rouz Gil, a Mirror je pisao da u to vreme on nije bio na pauzi sa Sašom već ju je varao.

 


Njegova devojka, koja je u međuvremenu počela da gradi manekensku karijeru, nikada nije komentarisala ni njihove raskide ni njegove preljube, ali je Griliš svojevremeno poručio obožavaocima da "ne veruju u sve što pročitaju".

 

Međutim, Saša se jeste oglasila javno po pitanju veze sa popularnim fudbalerom, i to na svom kanalu na YouTube-u, kada je pričala o tome koliko joj je ponekad teško zbog ljubavi s obožavanim sportistom.

 


Stvari su očigledno eskalirale tokom Evropskog prvenstva, ali nikada ne bih pomislila da će biti ovako strašno – istakla je ona i otkrila da je dobijala pretnje smrću jer je u vezi sa Grilišom. – Neverovatno mi je da su ljudi toliko zli bez razloga.
 

 

makonda-tracker