staje na ludi kamen

Udaje se čuvena glumica, a sa dečkom nije ni godinu dana: Fanovi koji su se našli na licu mesta otkrili su kako je VERIDBA izgledala

0

Našla je sreću kraj trgovca umetninama.

dženifer lorens
dženifer lorensfoto: Profimedia

Holivudska zvezda Dženifer Lorens (28) potvrdila je da će se udati za trgovca umetninama Kukom Marunijem (34), s kojim se zabavlja tek 8 meseci. Čin veridbe desio se u Njujorku dok su njih dvoje večerali u jednom tamošnjem restoranu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on

Kuk je u jednom trenutku izvadio prsten sa "džinovskim kamenom" i stavio ga na njen prst. Lorensova je, kao što se i očekivalo, rekla "da" i pristala da se uda za Marunija.

 

- Bio je to veliki kamen. Izgledalo je da slave nešto slave i ljudi su počeli da pričaju o tome. Prsten je bio veoma primetan. Sedeli su u uglu. Ona je nosila slatku malu crnu haljinu sa belim polka tačkicama - rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

 

Njih dvoje upoznala je Lora Simson, najbolja prijateljica Dženifer Lorens, i u vezi su 8 meseci. Kuk radi trenutno u poznatoj njujorškoj "Gledston Galeriji". Sa Lorensovoj je u vezi nakon što je glumica okončala vezu sa rediteljem Darenom Arofonskim (49).

 

 

makonda-tracker