obratite pažnju

Sve mame MORAJU da čuju njenu poruku: Keti Peri otkrila zbog čega ne žuri da izgubi kilograme stečene u trudnoći

1

Pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum krajem avgusta proslavili su prvi rođendan ćerkice Dejzi Dav, a ubrzo potom pop zvezda se osvrnula na komentare o njenom izgledu nakon trudnoće i porođaja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najvećih pop zvezda današnjice Keti Peri vrlo je otvoreno pričala o trudnoći i svom telu posle porođaja, iako inače preferira da zadrži svoju intimu za sebe. Nedugo nakon što je donela ćerku na svet podelila je selfi kojim je pokazala svoju figuru, a sada je u intervjuu za Variety pričala o promenama koje je sa sobom donelo drugo stanje.


Stvarno sam uživala u tom iskustvu. Još imam četiri i po kilograma više nego ranije, ali ne žuri mi se. Prošlo je godinu dana. Više me zanimaju njena sreća i moja sreća i mentalno zdravlje. Hormoni su... prilično zanimljivi ― rekla je Keti.

 

Pevačica je istakla da je Dejzino rođenje najveća promena u njenom životu.


Odgovorni ste za dobrobit nekoga ko ne ume ni da drži glavu podignutu. To je ogromna promena i više niste vi broj jedan. I to je najbolje! ― podsetila je Perijeva.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Pevačica će, inače, ubuduće umesto da putuje po svetu nastupati kao rezident u Las Vegasu, jer želi da živi stabilnim porodičnim životom s Orlandom Blumom i njihovom ćerkom.

 

Keti Peri, Orlando Blum
foto: Profimedia

Par se pre nekoliko dana  pojavio na gala otvaranju Muzeja Akademije filmskih umetnosti u Los Anđelesu i privukao mnogo pažnje na crvenom tepihu. Keti je nosila crnu haljinu od lateksa i, ako nas pitate, nikad nije lepše izgledala!

 

 

 

makonda-tracker