uživala je u svakoj sekundi

Sve je bilo BAŠ po njenom ukusu: Keti Peri i Orlando Blum proslavili pevačicin 37. rođendan U VELIKOM STILU

0

Pop zvezda Keti Peri slavila je ovaj važan dan u društvu verenika i poznatog glumca Orlanda Bluma i najbližih prijatelja, a svaki detalj bio je u službi sjajne zabave

foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia
foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum uživaju ovih dana u Meksiku, gde su rešili da obeleže 37. rođendan muzičke zvezde.


Kada imaš 37 godina, mamurluci traju pet do sedam radnih dana ― našalila se Keti pored nekoliko fotografija kojima je na Instagramu pokazala kako je slavila.


Ona je pokazala da je s prijateljima jahala konje, gledala film na plaži, pravila žurku, svuda su bili roze i zlatni baloni, bila je na video-vezi s roditeljima, grlila se s Orlandom na jahti, nosila rajf s natpisom "slavljenica"... Keti je otkrila i da je dobila više raskošnih buketa cveća i emotivnih poruka svojih prijatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)


I sam Orlando objavio je fotografiju na kojoj grli Keti dok se ona spremi da ugasi svećicu na kolačiću.


Slaviću te danas i svakog dana. Volim te ― poručio je glumac pevačici.

 


Pevačica je, inače, započela vezu s glumcem poznatim po ulogama u "Gospodaru prstenova", "Nebeskom kraljevstvu" i "Piratima s Kariba" početkom 2016. godine, a verili su se na Dan zaljubljenih 2019. godine. Planove za romantično venčanje u Japanu pokvarila im je epidemija virusa korona, a par je dobio ćerku Dejzi Dav Blum u avgustu 2020. godine.
 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker