zaljubila se do ušiju

Prošlo je 25 godina, njegova smrt je bila strašna: Ko je bio mračni, bogati muzičar koji je promenio život Kajli Minog?

1

Kada ga je upoznala imala je 21 godinu i odmah se u njega ludo zaljubila 

foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Velika muzička zvezda Kajli Minog osvojila je svet svojim savršenim glasom i stasom, a priču s početka njene karijere znaju samo njeni najverniji fanovi. 

 

Ljubavni život ove velike zvezde nije bio bajka. Kao mlada zaljubila se u muškarca koji, prema mišljenju mnogih, nije bio za nju. Upravo s njim je prošla pravu golgotu.

 

O čemu je zapravo reč? Krajem osamdesetih godina Kajli je ušla u vezu sa  frontmenom benda INXS Majklom Hačinsom. Njihova veza je bila je kratka, ali eksplozivna, intezivna i sa trajnim posledicama.

 

 

Kada su se upoznali,Kajli Minog je bila u vezi sa tada jako popularnim pevačem Džejsonom Donovanom sa kojim je snimila i čuvenu pesmu "Especially for you". Ubrzo nakon što je upoznala Australijskog muzičara, Majkla Hačinsa, napustila je Donovana.

 

- Kajli i Majkl su bili veoma bliski. Kada su bili u različitim državama, slao joj je faks u kojem joj je pisao da je voli. Ona ga je obožavala, to je bilo jasno. I on je voleo nju, a kasnije se šalio da ju je pokvario. Promenio je njen imidž, postala je seksepilnija, a njemu se ta promena dopadala. Više nije bila devojka iz komšiluka - navodi se u biografiji koju je napisao Ričard

Simpkins.

 

Svoju dvogodišnju vezu su započeli 1989, kada je ona imala 21, a on 29 godina, a Kajli je detalje iste tek nedavno obelodanila za potrebe dokumentarca "Mystify: Michael Hutchence".

 

Mračni muzičar bio je velika ljubav Kajli Minog
Mračni muzičar bio je velika ljubav Kajli Minogfoto: Profimedia

 

- Javnost je to doživljavala kao da je dobra devojka u vezi s nekim mračnim, lošim dečkom i to je bilo prilično tačno. S njim sa se osećala zaštićeno. Otvorio mi je potpuno novi svet, a mnogo toga bilo je povezano sa zadovoljstvom. Seks, ljubav, hrana, droga, muzika, knjige... Šta god, on je hteo sve da isproba. Kao njegova partnerka i sama sam iskusila mnogo toga. Ako si senzualno biće, svi osećaju moraju da ti budu stimulisani. Probudio je moju želju da istražim svet - ispričala je ova pop princeza.

 

Njih dvoje su pokušavali da kriju svoju vezu, jer su im karijere bile na vrhuncu, pa su imali i tajna imena. 

 

- Kajli i Majkl su bili veoma bliski. Kada su bili u različitim državama, slao joj je faks u kojem joj je pisao da je voli. Ona ga je obožavala, to je bilo jasno. I on je voleo nju, a kasnije se šalio da ju je pokvario. Promenio je njen imidž, postala je seksepilnija, a njemu se ta promena dopadala. Više nije bila devojka iz komšiluka - navodi Ričard u biografiji.

 

Nakon raskida Kajli je dugo patila za Majklom Hačinsom
Nakon raskida Kajli je dugo patila za Majklom Hačinsomfoto: Profimedia

 

Nakon raskida, pevač je imao romanse sa mnogim poznatim glumicama, manekenkama i pevačicama, uključujući Helenu Kristensen i Polu Jejts, sa kojom je dobio ćerku Tajger Lili.Priča se da je razlog njihovog raskida bila baš Helena Kristensen. Iako su proveli samo dve godine zajedno, u toj vezi je Kajli prvi put bili istinski zaljubljena.

 

- Osećala sam se voljeno, ali i nekako tužno. Slomio mi je srce, osećala sam se zbunjeno i uništeno. Kada me je ostavio, nije mogao da mi da nikakav razlog. Pričali smo o svemu. Soba je bila mračna, svi roletne su bile spuštene, a on je bio na podu, na sve četiri i plakao je. Je li to bilo zbog droge ili samo stres od posla, ne znam -  istakla je Kajli i dodala da je jako dugo patila za njim.

 

Kajli je i danas uspešna muzička zvezda
Kajli je i danas uspešna muzička zvezdafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

Uprkos prekoj naravi Majkl je voleo decu. 

 

- Ćerka je bila njegovo najveće dostignuće, veće čak i od grupe INXS. Majkl ju je obožavao. Bio je veoma orijentisan ka porodici i želeo je još dece, ali to je bilo neizvodljivo jer je stalno bio na putu.

 

Tajger Lili imala je tek nešto više od godinu dana kada je Majkl pronađen mrtav u 37 godini. Imala je samo četiri godine kada je njena majka preminula od predoziranja narkoticima. Ona danas ima 24 godina i živi sa svojim očuhom Bobom Geldofom.

 

 

makonda-tracker