ponovo sama

KRALJICI PROPALIH LJUBAVI opet slomljeno srce: Pevačica koju Srbi obožavaju nizala je krahove, a novi je posebno BOLAN

0

Nakon pet godina skladne veze, jedna od najpopularnijih žena planete stavila je tačku na veliku ljubav

foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Australijska pop zvezda Kajli Minog (54) ponovo je sama, javljaju strani mediji.


Posle pet godina, ona je raskinula sa verenikom Polom Solomonsom, nekadašnjim kreativnim direktorom britanskog izdanja magazina GQ.


Navodno je njihovoj ljubavi presudila daljina, budući da se Kajli nedavno vratila u Melburn, dok Pol živi u Londonu.


Pevačica je trideset godina živela u Engleskoj, nakon čega je rešila da se vrati u rodnu Australiju, a par je dugo pokušavao da funkcioniše na daljinu.


Kajli i Pol su se stvarno trudili da sve teče normalno, ali je vremenska razlika od 11 sati bila smrt za njihovu vezu – rekao je za The Sun izvor blizak pevačici.

 

Kajli Minog i pol Solomons proveli su zajedno pet godina
Kajli Minog i pol Solomons proveli su zajedno pet godinafoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

– Pol nije mogao da ode u Melburn kad god bi stvari postale napete. Kajli je najpre htela da sakrije raskid od javnosti jer ne želi da se priča kako je "jadna i nesrećno zaljubljena Kajli ponovo ostala slomljenog srca" – dodao je neimenovani izvor.


Bivši par upoznao se 2008. godine preko zajedničkih prijatelja, a nekoliko meseci kasnije su objavili da su u vezi, a pre dve godine je otkriveno da planiraju i brak.

 

– Ona je tako draga, oduševljena sam jer su vereni – rekla je za medije Polova maćeha Glorija. – Ovo je vrlo uzbudljivo, ali rečeno mi je da ne smem ništa više da kažem, žao mi je. Previše poštujem svog sina i Kajli da bih ispričala više.


Međutim, par je potom negirao da je došlo do veridbe.

 

Kajli Minog i pol Solomons nikad nisu potvrdili da su se verili
Kajli Minog i pol Solomons nikad nisu potvrdili da su se verilifoto: A WEIR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kajli je u Velikoj Britaniji provela čak tri decenije, ali tokom pandemije virusa korona provela mnogo vremena u Australiji, nakon čega je rešila da se vrati na mesto na kom se oseća najprijatnije – kući.


Pol i pevačica su poslednji put viđeni zajedno još u maju 2021. godine, na londonskoj premijeri filma ABBA Voyage.


Nije ni čudo što Kajli nije želela da se piše o njenom novom raskidu, pošto je proteklih decenija često bila slomljenog srca i stekla imidž "kraljice propalih ljubavi".

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN / POOL


Njeni obožavaoci najvatrenije su navijali za Kajlinu ljubav sa glumcem Džejsonom Donovanom, s kojim je osamdesetih igrala u sapunici "Komšije". Par je započeo vezu još tokom snimanja, nakon čega su tri godine bili srećni, ali nisu opstali nakon što je Kajli Minog stekla svetsku popularnost.


Nakon toga, bila je u vezama sa muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom, frontmenom grupe INXS Majklom Hačensom, glumcem Olivijeom Martinezom i modelom Andresom Velenkosom.


Pre Pola, njena poslednja velika ljubav bio je glumac Džošua Sas, od kog se rastala krajem 2016. godine.

 

Raskid sa Džošuom Sasom posebno je teško pao Kajli Minog
Raskid sa Džošuom Sasom posebno je teško pao Kajli Minogfoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN / POOL

Kako je istakla prilikom jednog intervjua povodom svog albuma Golden, objavljenog nedugo nakon raskida, posle rastanka se osećala vrlo loše.


Rad na ovom albumu bio je za mene, na mnogo načina, veliki beg. Bila sam vrlo osetljiva kada sam počela da ga spremam, ali to što sam mogla da se izrazim u studiju pomoglo mi je da se vratim sebi. Pisala sam o različitim aspektima svog života, usponima i padovima, s pravim osećajem znanja i toga šta je istina – rekla je Kajli.

 

Pevačica je, inače, ranije pričala i o tome kako ju je kancer sprečio da postane majka. Kako je istakla, u tom trenutku nije ni planirala potomstvo, ali su je ove reči lekara potresle.

 

–  Imala sam 36 godina kada sam dobila dijagnozu. Realno, tada sam bila u drugoj polovini života. U to vreme deca mi još uvek nisu bila na  dnevnom redu, ali bolest je sve promenila – iskrena je bila Kajli.

 

Kajli Minog ponovo je raskinula dugu vezu
Kajli Minog ponovo je raskinula dugu vezufoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

Ona je istakla i da ne želi previše sebe da izjeda zbog toga i opterećuje se, iako ima na umu da postoje opcije koje bi joj pomogle u tome ukoliko bi želela dete.

 

– Očigledno je da ne želim da previše mislim o tome, ali, da, pitam se kako bi ti bilo. Svi kažu da postoji mnogo opcija, ali ne znam... – objasnila je.

 

 

makonda-tracker