bolan kraj

"To je bila SMRT mog sna": Slavna lepotica prvi put o razvodu posle 12 godina LJUBAVNE BAJKE na kojoj je svet zavideo

0

Meseci su prošli od njenog bolnog razvoda, a jedna od najlepših žena planete konačno je stala na noge i spremna je da progovori o svemu

Žizel bundšen tokom odmora
Žizel bundšen tokom odmorafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prošle godine svetsku javnost je iznenadila vest da se brazilska manekenka Žizel Bundšen i NFL igrač Tom Brejdi, oboje žive legende u svojim poslovima, razvode posle 12 godina braka.


Nakon što se nedeljama spekulisalo o njihovom odnosu, Žizel i Tom su u oktobru potvrdili zvaničnim saopštenjima da je njihovoj ljubavi došao kraj i dodali da će nastaviti da brinu o deci zajedno.


Bivši supružnici od tada nisu viđeni na istom mestu, ali jedno o drugom nisu govorili ružno i, štaviše, normalno komuniciraju na društvenim mrežama, pa je tako Žizel čestitala Tomu odlazak u sportsku penziju.


Manekenka je sada za Vanity Fair dala intervju u kom je iskreno pričala o krahu njenog braka s Brejdijem, posle kog je, kako kaže, bila slomljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)


Ona je razvod nazvala "smrću njenog sna" i dodala:


Teško je jer zamišljate kakav će vam život biti i radite sve što možete, znate? Verovala sam u bajke kad sam bila mala. Mislim da je lepo verovati u to i zahvalna sam što jesam... Date sve od sebe da ostvarite taj san. Date sto posto sebe, a onda vam slomi srce kad se ne završi kako ste se nadali, ali bi možete da uradite samo ono što je do vas.

 

Žizel je pre udaje za Toma Brejdija proputovala ceo svet, budući da je bila najplaćenija i najuspešnija manekenka na planeti, ali nikada pre toga nije kročila na mesto na koje se kasnije preselila zbog njega. U pitanju je Tampa, grad na Floridi u kom je Brejdi nastupao za Tampa Bej Bakanirse.


Kad smo se preselili u Tampu, nikad zapravo ranije nisam bila tamo. Samo sam stigla i to je bio moj život – rekla je ona za Vanity Fair.

 

tom brejdi i žizel bundšen važili su za najzaljubljeniji poznati par
tom brejdi i žizel bundšen važili su za najzaljubljeniji poznati parfoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Ona se prisetila kako je supruzu pravila cvetne kupke da se opusti posle napornih treninga i utakmica, da mu je poklanjala kristale i kamenje za zaštitu i samoisceljenje. Dodala je da se od Brejdija nije razvela zato što nije želeo da ode u penziju zbog porodice, kao ni zbog njegove navodne podrške Donaldu Trampu. kada je u njegovom ormariću viđen kačket sa Trampovim sloganom Make America Great Again.


Žizel se osvrnula i na svoje druženje sa Hoakimom Valenteom, džiu-džicu intruktorom s kojim su je mediji povezivali posle razvoda, istakavši da je on neko kome ona veruje, kao i čitavoj njegovoj porodici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)


– On je naš učitelj i, što je najvažnije, osoba kojoj se divim i kojoj verujem – objasnila je.


Manekenka je dodala i da je Kostarika mesto na kom provodi najviše vremena i gde bi volela da odgaja svoju decu – sina Bendžamina (13) i ćerku Vivijan (10).


Moj san je da mi deca odrastaju ovde. Nisam mgla da budem ovde koliko sam želela, pa ih sada često dovodim. Kada više nikad ne bih videla nijedan grad, bila bih sasvim srećna – rekla je Žizel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)


Ja sam obična devojka koja voli prirodu, ostavite me na miru. Samo hoću da radim svoj posao i podižem svoju decu u spokoju – zaključila je.

 

 

makonda-tracker