"moderna pepeljuga"

Upoznala ga je u klubu, nakon godinu dana veze saznala da je PRINC: Moderna bajka afričke princeze otapa najtvrđa srca

0

Nakon pet minuta poznanstva joj je rekao da će biti "njegova devojka".

Nakon burne veze i raskida, venčali su se 2017. godine.
Nakon burne veze i raskida, venčali su se 2017. godine.foto: Printscreen/Instagram/arianaaustin

Arijana Ostin nije imala mnogo planova nakon završenog fakulteta te se vratila da živi sa roditeljima u Vašingtonu.

 

U to vreme je napustila doktorske studije i želela je da otkrije čime želi da se bavi dalje u životu, pa se zaposlila u butiku dok je razmišljala o svojoj budućnosti.

 

- Znala sam da želim da pričam priče i želela sam da vidim – i promenim – svet- ispričala je godinama kasnije za "Town & Country".

 

- Muž i porodica nikada nisu bili nešto o čemu sam sanjala - dodala je tada.


Da je život ono što vam se događa dok pravite planove pokazala je i Arijanina ljubavna priča, koja je prava moderna bajka.

 

  • Upoznali su se u noćnom klubu

 

Tokom noćnog provoda u jednom klubu 2005. godine Arijani je prišao zgodan stranac i rekao joj da izgleda kao model iz reklame za "Bombay Sapphire".

 

- Nije prošlo ni pet minuta, a već sam joj rekao: Bićeš moja devojka - ispričao je Džoel jednom prilikom za NewYork Post. 

 

Ona je bila očarana i ostatak večeri je provela razgovarajući sa "Džoelom" koji joj je rekao da završava poslednji semestar na Američkom univerzitetu.

Uprkos tome što romansa nije bila na njenoj "letnjoj listi", par je počeo da provodi vreme zajedno, a zvanično su postali par jedan mesec kasnije.

 

Mnogi misle da je šansa za pronalaženje ljubavi u prepunom noćnom klubu veoma mala, a da je ovaj slučajni susret Arijane i Džoela bio još neobičniji shvatiće kasnije.

 

  • "Znaš da izlaziš sa princem, zar ne?"

 

Godinu dana su bili u vezi kada su izašli sa njegovim prijateljima i kada je jedan od njih, sasvim opušteno upitao Arijanu:

 

- Ti znaš da izlaziš sa princem, je l'da?

Bio je to trenutak kada je moderna Pepeljuga, Arijana saznala da je Džoel, muškarac koji ju je osvojio na plesnom podijumu i zarobio njeno srce, zapravo princ Džoel od Etiopije, peti u redu za nekadašnji etiopijski tron i član jedne od najstarijih monarhija na svetu.

 

  • Raskid, pa veridba

 

Njihova veza je u narednim godinama bila veoma burna. Oboje su bili zauzeti svojim karijerama u dvadesetim godinama. Arijana i Džoel su prošli kroz nekoliko važnih životnih promena, čak su i raskinuli 2012. godine da bi se ponovo spojili dve godine kasnije. 

 

Do 2014. godine Džoelova odluka je bila doneta. Sa vereničkim prstenom i balonima, pokucao je na vrata kuće Arijaninih roditelja da zatraži njenu ruku.

Džoel je bio razumljivo uzbuđen i pokucao je malo preglasno na vrata.

 

- Mislila je da neko pokušava da provali- rekao je njen otac kasnije za NewYork Ttimes.

 

- A to je bio samo jadničak koji je pokušavao da je zaprosi - dodao je.

 

Kada je Arijana shvatila da je to Džoel na vratima, pustila ga je unutra i princ je kleknuo na jedno koleno.

 

Njena reakcija na iznenađenje? "Bilo je krajnje vreme."

 

  • Venčali su se 2017. godine

 

Tri godine kasnije, par se venčao tokom raskošne etiopijske pravoslavne ceremonije sa preko 300 gostiju, uključujući nekoliko mladoženjinih kraljevskih rođaka.

 

Kako kaže Arijana, budućnost para je mnogo više od krune i dvoraca.

- To nije ono što biti deo kraljevske porodice znači ni za Džoela ni za mene- napisala je za Town & Country. 

 

 Umesto toga, princ i princeza su fokusirani na korišćenje svoje platforme da služe kao ambasadori etiopske kulture i istorije, pored višestrukih filantropskih napora u koje su oboje uključeni.

 

 

makonda-tracker