32 godine razlike za njih nisu problem

On je imao 35, a ona 67 kad su se upoznali: Ljubavna priča slavne glumice koja je nakon brodoloma pronašla srodnu dušu

0

Bivša supruga Persija Gibsona je mislila da "stvar sa Džoan" neće potrajati i da će joj se vratiti.

Džoan Kolins i Persi Gibson su ove godine proslavili 21 godinu braka.
Džoan Kolins i Persi Gibson su ove godine proslavili 21 godinu braka.foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Glumica Džoan Kolins (90) je pre neko veče uslikana kako uživa na večeri sa svojim mužem Persijem Gibsonom (58).

 

Par je viđen kako izlazi iz restorana, a zaljubljeni golupčići su išli ruku pod ruku i izgledali su presrećno i prezadovoljno.

 

Glumica je oduševila svojim izgledom i i crno-belom kombinacijom i belom beretkom, a kako su njeni bliski prijatelji rekli za strane medije, tajna njenog izgleda je njen srećan život sa sadašnjim suprugom. 

Glumica je istakla da je razlika u godinama samo plus u njihovoj vezi.
Glumica je istakla da je razlika u godinama samo plus u njihovoj vezi.foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uz ishranu bogatu avokadom, dimljenim lososom i "malo alkohola da život ne postane previše dosadan".

 

- Sreća koju joj donosi njena ljubav prema Persiju je ono zbog čega izgleda tako dobro, to je njena tajna - rekao je jedan njen prijatelj za Daily Mail. 

Međutim, put do njene sreće je bio trnovit. Na njemu je prošla kroz četiri razvoda, a iskustvo sa njenim prvim mužem je nešto što je ostavilo posledice za ceo život.

 

- On je imao 31 godinu, a ja sam bila sedamaestogodišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je bio intiman sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam "iskorišćena". Sada to zovemo silovanje na sastanku - šokirala je glumica i potom istakla da ju je Rid kasnije pokušao prodavati starijim muškarcima za jednu noć po ceni od 10.000 funti.

Međutim, sada je to daleko iza nje, a ona je od 2002. godine u srećnom braku sa holivudskim producentom Persijem Gibsonom

 

  • Peta sreća

 

Njih dvoje su se upoznali 2000. godine kada je Persi imao 36, a Džoan Kolins 67 godina. Od tada su nerazdvojni. 

 

- Činjenica da sam starija nije nam bila važna. Bilo je vrtoglavo, bilo je fantastično, a Persi i ja smo se ludo zaljubili. Konačno sam pronašla svoju pravu srodnu dušu - rekla je za BBC o njihovom susretu

 

U to vreme Džoan je igrala u predstavi za kompaniju kojom je Gibson upravljao u San Francisku.

 

Kako je Džoan jednom prilikom istakla, upravo u velikoj razlici u godinima leži tajna njihove sreće.


– Hvala Bogu što sam se udala za nekoga ko je 30 godina mlađi od mene. Ne bih izdržala s nekim ko mi je vršnjak – rekla je glumica svojevremeno.

 

  • Persijeva bivša supruga je mislila da će joj se muž vratiti

 

Persi Gibson je pre Džoan Kolins bio u braku 12 godina. Supruga Sindi i on su bili razdvojeni u vreme kad je upoznao Džoan, ali ona se ona nadala da će se pomiriti. 

 

- Džoan je upravo ona vrsta žene kakva nisam i ne bih želela da budem. Nikada nisam mislila da bi se opredelio za nekog takvog. To je tako depresivno - baš kao da ga nikad nisam zaista upoznala. Ali ja ga i dalje volim i mislim da on voli mene. Stvar sa Džoan nikada neće potrajati, pa ću se boriti... i imaćemo ono što smo imali -  rekla je ona za Daily Mail kada se tek pročulo za vezu njega i glumice.


Nažalost po Sindi, "stvar sa Džoan" je potrajala i odmah nakon Dana zaljubljenih 2002. godine njih dvoje su se venčali pred porodicom i prijateljima u Londonu.

 

Od tada uživaju u skladnom i srećnom braku, ne skidaju osmeh sa lica, a nakon brojnih turbulencija, glumica je pronašla sreću sa Persijem sa kojim je ove godine proslavila 21 godinu braka. 

 

 

makonda-tracker