smrt ih je rastavila

Upoznali su se u LIFTU, predosetila je da je on onaj PRAVI: Ovo je muškarac kojeg je Lejdi Dajana do smrti VOLELA

5

Život čuvene princeze godinama nakon njene smrti intrigira javnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Dajana je bila zaista posebna, zauvek voljena i neprežaljena ličnost mnogih ljudi koji su je poznavali.

 

Jedan od njih bio je i Pol Barel, dugogodišnji batler pokojne ledi Di i osoba kojoj se poveravala. On je znao mnoge tajne koje nikom drugom govorila.

 

 

Godinama nakon njene pogibije Pol je ćutao, a onda je pre nekoliko godina odlučio da otkrio detalje o svom poslednjem razgovoru s princezom. Osim toga, on je otkrio mnogo zanimljivosti o Dajaninom životu.

 

Čini se kao da je ceo svet zanemeo kada je bivša supruga princa Čarlsa 31. avgusta 1997. tragično stradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu. 

 

Dodi Al Fajed
foto: Profimedia

 

Njen batler, Pol Barel, bio je njena velika podrška i istinski prijatelj.  Jednom prilikom Pol je rekao da je Dajana bila neraspoložena, kao i da mu je rekla da oseća očaj i usamljenost, a poslednje reči koje mu je uputila glasile su:

 

Bićeš ovde kad se vratim, zar ne?!

 

Barel je godinama od njen smrti čuvao tajnu o tome da ledi Di i Dodi Al Fajed, čuveni egipatski plejboj i princezin ljubavnik koji je poginuo s njom u automobilu, nisu bili u ozbiljnoj vezi.

 

Zapravo, Dajana je volela nekog drugog.

 

Hasnet Kan
Hasnet Kanfoto: Profimedia

 

Prava ljubav njenog života, njena srodna duša, bio je hirurg kardiolog Hasnet Kan – rekao je Barel za Ej-Bi-Si njuz.

 

Upoznala ga je kad je išla nekom u posetu u Kraljevsku bolnicu „Brompton“. Bila je u liftu kada je ušao on i odmah je znala da je on taj.

 

On je takođe jednom prilikom rekao i da mu je čuveni kardiolog nekoliko dana nakon Dajanine pogibije uputio poziv u kojem nije mogao da sakrije tugu što nije bio blizu nje kada se sve desilo i što nije mogao da joj pomogne da ostane u životu. 

 

 

makonda-tracker