peta sreća

4 razvoda, 23 smrti, 26 godine mlađa žena: Neobičan ljubavni život omiljenog glumca

0

Glumac Šon Bin iza sebe ima četiri braka, a iako nije mislio ponovo da se ženi, Ešli mu je vratila veru u brak.

Šon Bin i Ešli Mur su u braku od 2017. godine.
Šon Bin i Ešli Mur su u braku od 2017. godine.foto: Euan Cherry / Avalon / Profimedia Similar

Glumac Šon Bin je najpoznatiji po ulogama u "Gospodaru Prstenova" i "Igri prestola", a osim po fantastičnom glumačkom umeću, u filmskoj istoriji će zauvek ostati upamćen kao omiljeni "tragični junak" koji je na filmskom platnu doživeo čak 23 filmske smrti.

 

Njegov ljubavni život nije ništa manje zanimljiviji.

 

Šon BIin je svoju petu sreću pronašao kraj 26 godina mlađe koleginice Ešli Mur.

 

Svoju romansu su uglavnom držali daleko od javnosti, ali su se u decembru 2014. godine verili, a potom i venčali. To je Šonu peti brak, a ranije je izjavljivao da se više neće ženiti.

 

- Nisam planirao da se ženim ponovo. Ali nisam ni planirao da upoznam nekoga neverovatnog kao što je Ešli Ne mogu da dočekam da provedemo ostatak života zajedno - izjavio je jednom glumac za Daily MAil.

 

Glumac se prvi put oženio 1981. godine i bio je sedam godina u braku sa srednjoškolskom ljubavi Debrom Džouns.

Onda je 1990. godine rekao da glumici Melani Hil sa kojom ima dvoje dece Lorenu i Moli. Sedam godina nakon venčanja se razveo po drugi put, a iste te godine je uplovio i u treći brak.

 

Ovog puta njegova izabranica je bila glumica Abigejl Krutenden koju je upoznao na snimanju serije "Sharpe". Ubrzo nakon rođenja njihove ćerke Evi, a nakon godinu dana braka, glumac se razveo po treći put.

Šon Bin se četvrti put oženio 2008. godine takođe glumicom Georginom Sutklif od kojeg se razveo dve godine kasnije.

 

Njegov četvrti brak je prošao i u znaku optužbi za nasilje zbog kojih je uhapšen dve godine nakon razvoda.

 

Ponovo je uhapšen 2012. godine, jer je navodno slao uvredljive poruke i pozive dve godine nakon što su se razveli. On je sve to negirao i ponovo su tužbe odbačene.

 

- Kada se i sam osvrnem unazad, pomislim: 'Je*eni pakao, dosta brakova. Očigledno sam iskusio više brakova od većine ljudi. Pretpostavljam da u meni postoji nešto romantično inače ne bih nastavio to da radim. Ali ne kajem se. Proživeo bih sve ponovo - rekao je glumac jednom prilikom za NewYork Times.

 

Šon i Ešli upoznali su se 2012. u jednom londonskom pabu.

- Ona je bila tamo sa prijateljima, a ja sam došao sa svojim prijateljem i to je bio samo slučajan susret i mesto gde sam odlazio s vremena na vreme, ali to je bio prvi put da je i ona bila tamo -  


Ešli je glumila u seriji "Grange hill" kada je bila mlađa, a te 2012. godine je vratila poznatom glumcu veru u brak te sada uživaju u skladnom braku, a čak je glumac isticao da je spreman i za proširenje porodice. 

 

makonda-tracker