junak

Glumac umalo poginuo kad ga je pregazio čistač za sneg od 6.5 tona: Obožavaćete ga kad čujete šta je rekao posle nesreće

0

Posle ovog herojskog čina glumac je neko vreme bio u kritičnom stanju, a sada je dao svoj prvi intervju. 

 

 

Džeremi Rener
Džeremi Renerfoto: EPA/MARTIN DIVISEK

Čuveni glumac Džeremi Rener je oko Nove Godine pao ispod mašine za čišćenje snega od 6.5 tona. Do nezgode je došlo dok je glumac pokušavao da spasi svog nećaka da ga mašina ne povredi.

 

Rener je uspeo da spasi nećaka, ali je on sam doživeo izuzetno teško povrede, a sada je dao svoj prvi intervju od tada.

 

U novogodišnjoj noći područje oko jezera Zaho u kome se desila nezgoda pretrpelo je jaku snežnu oluju. To je bila toliko jaka oluja da je više od 35.000 domova ostalo bez struje.

 

U intervjuu, Džeremi se podsetio tog užasnog dana kada je imao nesreću sa mašinom za čišćenje snega i rekao da je mislio da će stvarno umreti.

 

- Da sam bio tamo sam, sigurno bih umro. To bi bio užasan način da umrem, ali to bi se sigurno desilo - rekao je Džeremi.
 

 

Glumac je objasnio da je snežni čistač bio usmeren pravo ka njegovom nećaku. Jedini način na koji bi bio ko mogao da ga spasi jeste da skoči ispred mašine, što je Rener i uradio.

 

- Bio sam svestan u svakom trenutku. I uradio bih to ponovo. Da, uradio bih to ponovo - jer je išlo pravo na mog nećaka - rekao je Rener u intervjuu.
 

Povreda koju je doživeo Rener je bila veoma, veoma opasna. Glumac je polomio čak 32 kosti u svom telu, od ukupno 206 kostiju, koliko imaju ljudi. Nakon što ga je pregazio snežni čistač, Rener je prebačen u bolnicu. Jedno vreme je bio u kritičnom, ali stabilnom stanju, pisali su tada mediji.

 

Oporavak Džeremija Renera je nešto poput priče o superheroju. U roku od tri meseca nakon ove teške nesreće koja ga je mogla koštati života, glumac je iznenadio sve i ponovo prohodao.

 

 

Glumac je više puta delio na društvenim mrežama neke momente tokom svog oporavka. I ono što je najvažnije, zadržao je veseo duh, što mu je dosta pomoglo u tome da opet prohoda.

 

No, po procenama doktora, iako je ovo sjajan napredak, Džeremiju tek predstoji dugačak oporavak. Prema nekim prognozama, ceo proces može da traje i do dve godine.

 

 

makonda-tracker