divne vesti

Zovu je KRALJICA SLOMLJENIH SRCA, a sada se – UDAJE! Slavna pevačica je pobedila svoje demone i konačno je srećna

0

Nakon što je zatvorila nekoliko teških životnih poglavlja, popularna pevačica prezadovoljna je i na poslovnom i na privatnom planu

Američka pevačica Lana del Rej
Američka pevačica Lana del Rejfoto: BG026/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica Lana del Rej (37) proslavila se tužnim ljubavnim pesmama, ali na privatnom planu ide joj mnogo bolje nego što je to slučaj njenim lirskim subjektima!


Muzička zvezda čije je pravo ime Elizabet Vulridž Grant pre nekoliko dana objavila je deveti studijski album Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd, koji je odmah osvojio publiku, a dok ona uživa u velikom uspehu stižu vesti da to nije jedino zbog čega je nasmejana ovih dana.


Kako prenosi Billboard, Lana se udaje za muzičara i muzičkog menadžera Evana Vinikera. Par je navodno u vezi tek nekoliko meseci, a svojski se trude da sakriju svoju ljubav, pa su zajedno viđeni tek nekoliko puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evan Winiker (@evanwiniker)


Oni do sad nisu komentarisali tvrdnje da su srećno zaljubljeni, niti su jedno drugo pominjali na društvenim mrežama, a nisu odgovorili ni na pitanja novinara o veridbi.


Glasine da je Lana del Rej isprošena pojavile su se početkom marta nakon što je ona viđena na dodeli nagrada Billboard Women In Music Awards sa velikim dijamantskim prstenom.

 

Pevačica iza sebe ima veze sa škotskim kolegom Barijem Džejmsom O'Nilom, italijanskim fotografom Frančeskom Karocinijem, reperom Dži Izijem, policajcem Šonom Larkinom, muzičarem Klejtonom Džonsonom...

 

Američka pevačica Lana del Rej
Američka pevačica Lana del Rejfoto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lana je nedavno bila na meti komentara da se ugojila, što je samo novo poglavlje u njenoj borbi s poremećajima u ishrani, budući da se pre nekoliko godina pisalo da je pobedila bulimiju. Nikada nije krila svoju bitku sa depresijom, koja je ostavila dubok trag i na njeno staralaštvo, a pevačica je imala u navrate vrlo težak život.


Kako se pisalo na početku njene karijere, Lana potiče iz izuzetno bogate porodice, koja je živela u prikolici – jer je njen otac tako želeo.

 

Grantovi su se često selili kada je bila mala, a najduže su se zadržali u Njujorku. Vrlo mlada je upala u loše društvo i postala zavisnica od alkohola, a na odvikavanju je prvi put bila sa 14 godina.

 

Lana del Rej navodno se udaje posle kratke veze
Lana del Rej navodno se udaje posle kratke vezefoto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pila sam alkohol kad god sam mogla, često i sama. Tada mi je sve to delovalo u redu. Imala sam samo 14 godina kad su me roditelji prvi put poslali na kliniku za rehabilitaciju – ispričala je Lana u jednom intervjuu i ocenila zavisnost od alkohola kao nešto najgore što joj se deislo u životu.


Nakon što se izborila sa svojim demonima, upisala je koledž u Njujorku, ali je više od učenja želela da peva, te je počela da nastupa u noćnim kluboima i kafićima i stekna poznanstva koja su joj mogla da izgradi ime na njujorškoj sceni.

 

1 / 5 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Prvi album "Lana Del Ray" objavila je 2010. godine, posle čega je usledilo još osam uspešnih albuma, a Lana je vremenom stekla status kraljice slomljenih srca, uz čije se pesme najbolje tuguje.

 

 

makonda-tracker