Ima 74 godine i zbog NJE kaže da živi u RAJU: Srpski košarkaš se ZALJUBIO u 8. deceniji u mlađu damu koju svi znate

0

Na ljubav je čekao dugo, ali izgleda da se isplatilo 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Nekadašnji srpski košarkaš, Zoran Moka Slavnić nedavno je odlučio da progovori o svojoj novoj izabranici, 25 godina mlađoj ženi koja za srpsku javnost nije nepoznanica. 

 

On je kao mlad bio veoma interesantan ženama, a mnogi kažu i da je bio veliki zavodnik. Iz prvog braka Zoran je dobio sina, koji je pre izvesnog vremena ušao u jedan poznati rijaliti, a od tada ova porodica je neprestano u žiži interesovanja javnosti. 

 

 

Ništa manje im nije interesantan ni sam život Zorana Moke Slavnića, a on je nedavno pronašao novu ljubav o kojoj je otvoreno u javnosti govorio:

 

- U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Kažem joj da su me i druge volele, ali ona to čini snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina – otkrio je Slavnić za domaće medije.

 

Mediji su brzo došli do saznanja da je nova devojka Moke Slavnića Tamara Niketić, operska pevačica i solista Narodnog pozorišta u Beogradu.

 

Zoran Moka Slavnić u 8. deceniji pronašao pravu ljubav
Zoran Moka Slavnić u 8. deceniji pronašao pravu ljubavfoto: Dado Đilas

 

Tamara je rođena u Baru, u Crnoj Gori, a u Beogradu živi od svoje osamnaeste godine.  Paralelno je završila gimnaziju i srednju muzičku školu u Podgorici, a u Beogradu Fakultet muzičkih umetnosti.

 

Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, odsek solo pevanje, upisala je u klasi profesora Zvonimira Krnetića, gde je i diplomirala. Stalni član Opere Narodnog pozorišta u Beogradu postaje 2013. godine.

 

Tamara Nikezić osvojila srce nekadašnjeg legendarnog košarkaša
Tamara Nikezić osvojila srce nekadašnjeg legendarnog košarkašafoto: Dragana Udovičić

 

Njena umetničko-koncertna karijera počela je 1996. godine prvim učešćem na Festivalu "Barski ljetopisi", a posle toga nastupala je širomSolista je Opere Narodnog pozorišta, gde je počela kao statista 2002. godine.

 

Nakon smrti brata počela je da piše pesme, koje su i danas lek za njenu dušu. zemlje i inostranstva.

 

 

makonda-tracker