ne mogu da sakriju sreću

Ko je NOVA DEVOJKA BILA GEJTSA? Poznati bogataš nema isti ukus za žene kao ostali milijarderi

0

Dok Džef Bezos i Ilon Mask preferiraju decenijama mlađe dame, Bil Gejts je posle razvoda pronašao ljubav u zreloj ženi

Bil Gejts razveo se od supruge Melinde posle 27 godina braka
Bil Gejts razveo se od supruge Melinde posle 27 godina brakafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Bil Gejts (67), peti najbogatiji čovek na svetu, zvanično se u avgustu 2021. razveo od supruge Melinde, a mediji sada pišu da je on ponovo u srećnoj vezi.


Navodna nova devojka Bila Gejtsa je Pola Herd (60), inače udovica pokojnog predsednika korporacije Oracle i milionera Marka Herda.


Par je nedavno viđen zajedno u Melburnu, na teniskim mečevima na Australijan Openu i tokom šetnji gradom, a Page Six piše da se oni navodno viđaju već duže od godinu dana. Gejts i Pola su, tvrde mediji, nerazdvojni i svi njihovi prijatelji znaju da su zajedno.


– Zajedno su više od godinu dana, a iako su je uvek svi opisivali kao misterioznu ženu, od uskog kruga prijatelja ne kriju da je njihova veza romantična – rekao je za britanski Daily Mail neimenovani izvor.

 

Pola Herd i Bil Gejts navodno se viđaju duže od godinu dana
Pola Herd i Bil Gejts navodno se viđaju duže od godinu danafoto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Ko je nova devojka Bila Gejtsa?


Pola Herd udala se 1990. godine za biznismena Marka Herda, s kojim je bila u braku do njegove smrti od raka 2019. godine.

 

Par je zajedno dobio dvoje dece – ćerke Ketrin i Keli, a Pola je bila Markova druga supruga, budući da je ranije bio u braku sa Elizabet Batler. Navodno je u vreme svoje smrti Herd imao bogatstvo procenjeno na 500 miliona dolara.

Pola i Gejts najverovatnije su se upoznali preko zajedničkih prijatelja iz sveta biznisa, a ona je 17 godina radila kao direktorka u kompaniji NCR Global. Trenutno je filantropkinja i bavi se planiranjem raznih događaja, ima vrlo bogatu radnu biografiju.


Kako je nedavno pisao People, iako su Bil Gejts i ona u dugoj i stabilnoj vezi, ona još uvek nije upoznala članove njegove porodice.

 

Bil Gejts i Pola Herd viđeni su i kako zajedno obilaze Melburn
Bil Gejts i Pola Herd viđeni su i kako zajedno obilaze Melburnfoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Opšte je poznato da se Bil Gejts i Pola Herd viđaju, a ona se još uvek nije upoznala s njegovom decom – rekao je izvor blizak paru.


Gejts je, inače, tokom braka s Melindom koji je trajao 27 godina, dobio troje dece: ćerke Dženifer i Fibi i sina Rorija.

 

 

makonda-tracker