interesantno

Spekuliše se da je pevačica u tajnoj vezi sa bivšim košarkašem: Neda Ukraden se zaljubila?

0

Kako mediji prenose, njihovo poznananstvo datira od početka juna, a nakon toga su se razvile emocije između njih. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šuška se da su Neda Ukraden i proslavljena košarkaška legenda Moka Slavnić u tajnoj vezi. Mediji su objavili da su se njih dvoje veoma zbližili i uplovili u romansu.

 

Ekscentrični genije, kako su ga svojevremeno nazivali Španci, i muzička pop diva upoznali su se na nesvakidašnji način.

 

Njihovo poznanstvo desilo se početkom juna. Odmah ga je pozvala na promociju njenog novog albuma. Slavnić je prihvatio poziv i došao da je ispoštuje i tu su sevnule prve varnice među njima. Zajedno su otpevali njen veliki hit "Zora je", što je oduševilo prisutne. Još tada su krenule priče da među njima ima nešto više od prijateljstva, a viđeni su kako uživaju u beogradskim restoranima. Prema rečima našeg sagovornika, koji je dobro upućen u život proslavljenog sportiste, Slavnić četiri meseca ne živi sa suprugom, a i Neda je odavno slobodna žena. Međusobno se cene i poštuju, ali o svom odnosu ne žele da govore u javnosti.

 

 

Slavnić je želeo da ostane kavaljer i nije želeo da otkriva detalje njihovog odnosa.

 

Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu - rekao je Slavnić.

 

Neda se slatko nasmejala i poručila:

 

Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem - rekla je Neda.

 

 

makonda-tracker