nova saznanja

Legendarni detalj za nju je bio noćna mora: Uma Turman ispričala nepoznate detalje sa snimanja filma "Kil Bil"

0

Glumica je u jednoj emisiji ispričala kako se osećala kada je morala da nosi žuti kostim koji je u ovom televizijskom ostvarenju ostao kao jedan od najupečatljivijih momenata.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Uma Turman koja je igrala u mnogim filmskim ostvarenjima, ali jedan od njenih likova posebno je ostao ušačatljiv, kako zbog karaktera, tako i zbog kostima koji je veoma pamtljiv. Naime, njen kosim koji ona nosi u filmu "Kill Bill" posebno je ostao upečatljiv, mešutim ona je sada odala jedno priznanje. Turmanova nije volela da  nosi taj žuti kostim.

 

Nekoliko meseci posle rođenja njenog sina, kojeg je dobila sa kolegom Itanom Houkom, ona se upustila u snimanje filma Kventina Tarantina 2003. godine koji je ostao veoma upečatljiv u svetskoj kinematografili. 

 

U jednoj emisliji, glumica je ispričala koliko joj je bilo naprijatno da nosi taj kostim i da se osečala anksiozno, ali da su kostimografi učinili sve kako bi joj taj osećaj prestao.

 

Stvarno nisam htela da nosim žutu trenerku. Upravo sam rodila sina i svako ko je tek dobio dete neće hteti da nosi usku odeću, imao bi puno anksioznosti – rekla je ona u emisiji.

 

Dakle, bilo je puno treninga, puno rada i puno briljantnog kostimiranog rada kako bi se ponovno stvorio izgled Brus Lija dok mi je pokrivao stomak – dodala je glumica.

 

Uma Turman, Itan Houk
foto: Profimedia

 

Njena ogorčenost zbog žutog kostima ogledala se i u tome da je Kventinu Tarantinu kazala kako misli da on namerno želi da ona nosi tu garderobu kako bi od nje napravio klovna, prenosi Dejli Mejl. 

 

Uma je mrzela žutu trenerku. Mrzela je. Nije kapirala. Mislila je da izgleda kao sladoled, sladoled od banane. Ona jednostavno nije bila u tome. Nije imala pojma ko je Brus Li, praktično. Konačno sam morao da joj pokažem, film “Igru smrti” (u kojoj je glumio Brus Li). Nekako ga je prihvatila – rekao je ranije Tarantino, prenosi pomenuti medij.

 

 

makonda-tracker