ništa ne može da se sakrije

Skinula burmu i ignorisala Bal ruža, a onda... Princeza Šarlin i princ Albert viđeni zajedno i FOTOGRAFIJE GOVORE SVE

0

Kad su se pojavile glasine da u braku princa i princeze od Monaka ponovo ima problema, oni su se pojavili pred kamerama

Princeza Šarlin od Monaka privlači pažnju na svakom koraku
Princeza Šarlin od Monaka privlači pažnju na svakom korakufoto: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia

U Monaku je 25. marta održan tradicionalni "Bal ruža" (Bal de la Rose), čija je ovogodišnja tema bila – Bolivud!


U čast jednoj od najpopularnijih svetskih kinematografija Salle des Etoiles pretvorena je u bolivudski studio, dok je zvanice zabavljalo više od 30 plesača, okruženih raskošnim aranžmanima u kojima je bilo više od 12.000 ruža.


Za organizaciju "Bala ruža" zadužena je, tradicionalno, princeza Karolina od Hanovera, starija sestra princa Alberta od Monaka i ćerka holivudske gluimice Grejs Keli, odnosno princeze Grejs od Monaka, i princa Renijea III.


Slučajno ili ne, sa ove svečanosti je i ove godine izostala princeza Šarlin, Albertova supruga, što je podstaklo mnogo govorkanja o njihovom braku. Tome je posebno doprinela činjenica da je ona pre nekoliko dana viđena bez burme.

 

1 / 6 Foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Međutim, dan pred "Bal ruža" princeza Šarlin viđena je u društvu supruga, a par je prisustvovao šestom Ženskom forumu u Monaku i 11. ceremoniji dodele nagrada za Ženu godine.

 

Princeza Šarlin i princ Albert na 6. Ženskom forumu u Monaku
Princeza Šarlin i princ Albert na 6. Ženskom forumu u Monaku foto: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Šarlin je sa Albertom više puta razmenila pogled i delovalo je kao da je između njih u savršenom redu. U više navrata, ona je bacala pogled na supruga tokom događaja, a uslikana je i kako se osmehuje dok ga posmatra. Uz to, nije se odvajala od njega sve vreme i izgledala je odlično raspoloženo, a mediji su pisali i da je ponovo nosila burmu.

 

Princeza je tom prilikom uručila nagrade ženama uključenim u digitalni i tehnološki razvoj, a izgledala je vrlo elegantno u dugačkoj i srebrnoj haljini koju potpisuje modna kuća Akris.

 


Šarlin je, inače, i prošle godine propustila čuveni "Bal ruža", zbog zdravstvenih problema s kojima se borila cele godine, a tada je njen suprug stigao na svečanost u društvu sestre princeze Karoline. Ona je tada preuzela na sebe brigu o Šarlininoj i Albertovoj deci, a tada se pisalo da dve princeze nemaju najbolji odnos.

 


Navodno Karolina, koja je verovala da ona, a ne njen brat, treba da se nađe na čelu Monaka, nema visoko mišljenje o snahi i zagorčavala joj je život u Kneževskoj palati toliko da se Šarlin nikada nije osećala dobrodošlom.

 

Albertova sestra navodno se ponaša kao šefica čitavoj porodici, a prema princezi Gabrijeli i princu Žaku, Šarlininoj deci, ponaša se kao da im je majka, a ne tetka.

 

 

Zbog toga se pisalo da Šarlin ima osećaj da zaova podriva njenu ulogu u porodici, a njih dve se nikada nisu oglašavale tim povodm, iako je istina da ih na istom mestu viđamo uglavnom na masovnim porodičnim događajima.

 

 

makonda-tracker