ponovo srećna

Viđaju se u tajnosti već nekoliko meseci: Žizel Bundšen u vezi sa prijateljem bivšeg supruga?

0

Žizel Bundšen viđaju sa instruktorom džiu-džice Joakimom Valenteom, ali njeno srce je osvojio neko sasvim drugi, prenose strani mediji.

Žizel Bundšen je ovih dana viđena sa Joakimom Valenteom, instruktorom džiu-džice, ali on nije muškarac koji je osvojio njeno srce.
Žizel Bundšen je ovih dana viđena sa Joakimom Valenteom, instruktorom džiu-džice, ali on nije muškarac koji je osvojio njeno srce.foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pet meseci nakon što je stavila tačku na brak od sportiste Toma Brejdija koji je trajao 13 godina, manekenka Žizel Bundšen je nastavila dalje. I ne, nije u pitanju njen instruktor džiu-džicu Joakim Valente.

 

Podsetimo, u nedeljama nakon razlaza najlepšeg para, pojavile su se glasine da je manekenka u vezi sa svojim džiu-džicu instruktorom budući da su uslikani zajedno u Kostariki.

 

Njih dvoje su viđeni zajedno na jahanju, ali i na večeri sa Žizelinom decom Bendžaminom i Vivijan, koju je dobila u braku sa Brejdijem.


Njih dvoje su ove nedelje ponovo primećeni zajedno u šetnji Kostarikom.

Međutim, s obzirom da je sa njima bio i Valenteov brat, to nije bilo romantično putovanje.

Mesec dana nakon razvoda pojavile su se glasine da je u vezi sa svojiim džiu-džicu majstorom
Mesec dana nakon razvoda pojavile su se glasine da je u vezi sa svojiim džiu-džicu majstoromfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Štaviše, izvori su za Daily Mail rekli da je pravi muškarac u Žizelinom životu mnogo bliži njenoj kući, i mnogo bliže njenom bivšem mužu.

 

- Žizel provodi vreme sa Džefrijem Soferom - otkrio je dobro obavešten izvor.

 

- Viđaju se već nekoliko meseci i sastaju se tajno otprilike jednom nedeljno - dodaje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)


Programer i hotelijer Džefri Sofer  poseduje mnoštvo luksuznih nekretnina, uključujući legendarni hotel Fontenblo u Majamiju.

 

Od 2013. do 2017. godine je bio u braku sa australijskim supermodelom i glumicom El Mekferson.

Džefri Sofer i Tom Brejdi su dobri prijatelji već godinama
Džefri Sofer i Tom Brejdi su dobri prijatelji već godinamafoto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A kako tvrde dobro obavešteni izvori, Džefri i Tom Brejdi su dobri prijatelji već godinama. 

 

Njih dvojica su poslednji put zajedno viđeni u januaru kada je fudbalska zvezda fotografisana kako provodi kvalitetno vreme sa ćerkom Vivijan.

 

Kasnije su tog dana viđeni kako se druže u Majamiju sa zajedničkim prijateljem Dejvidom Bekamom i njegovom decom.

 

Interesantno je da je kada je Brejdi 2020. godine tražio zemljište na kojem bi izgradio svoj dom sa Žizel, da je kupio imanje u blizini prijatelja, Soferove prostrane vile u Majamiju. 

 

Sa druge strane, Žizel Bundšen je u oktobru prošle godine kupila kuću na obali prekoputa njenog bivšeg supruga i muškarca, za kojeg sada tvrde da je njena trenutna ljubav. 

 

makonda-tracker