imaju i nešto zajedničko

Ženio se čak 5 puta, među njima je i jedna SRPKINJA: Ovo su sve ŽENE Lotara Mateusa, a jedna stvar im je ZAJEDNIČKA

0

Velikom zavodniku nije odolela ni naša lepa kreatorka Marijana Mateus

foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia
foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

Lotara Mateusa svi dobro znaju kao vrsnog fudbalera i trenera, a ono što je intrigiralo javnost bile su i njegove veze sa brojnim ženama.

 

Svaka od njih bila je jedinstvena i burna na svoj način, a njegovom šarmu nije odolela ni naša čuvena modna kreatorka Marijana Mateus.

 

To zapravo i ne iznenađuje ako se uzme u obzir da je u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri čak dva puta je bio proglašen za najboljeg fudbalera planete.

 

 

Igrao je za Borusiju iz Menhengladbaha i minhenski Bajern kao i za milanski Inter. Za reprezentaciju Nemačke igrao je 150 puta, po čemu je apsolutni rekorder, kao i po činjenici da je učestvovao u pet svetskih prvenstava.

 

Kao kapiten tima, on je 1990. Nemačkoj po treći put doneo titulu prvaka sveta.

Kao trener beogradskog Partizana, on je ovaj tim doveo na prvo mesto u nacionalnoj ligi, i time uveo u ligu šampiona.

 

Jedan od najpoželjnijih fudbalera na svetu ženio se čak 5 puta
Jedan od najpoželjnijih fudbalera na svetu ženio se čak 5 putafoto: Christian Kolbert / AFP / Profimedia

 

Osim blistave karijere Lotar Mateus može da se pohvali i veoma bogatim ljubavnim životom. Nedavno je Lotar stavio tačku i na svoj poslednji brak sa 27 godina mlađom partnerkom Anastasijom Klimko, a od tada nije mnogo prošlo da je uslikan kako na grčkom ostrvu Mikonos razmenjuje nežnosti sa novom devojkom Natalijom.

 

On je čak 5 dama uspeo da odvede pred oltar. S prvom suprugom Silvijom, Lotar je bio u braku od 1981. do 1992. godine.  Njih dvoje imaju ćerke Alisu i Violu.

 

Mateus je u drugi brak ušao 1994. godine sa Lolitom Morenom, švajcarskom voditeljkom. Razveli su se pet godina kasnije. Imaju sina Lorisa.

 

 

Nemac je po treću put na “ludi kamen” stao tokom boravka u Srbiji 2003. godine, gde je kao trener uspešno predvodio ekipu Partizana.

 

Njegova izabranica bila je 10 godina mlađa Marijana (tada Kostić), koja je nakon razvoda zadržala prezime Mateus. Marijana i Lotar nisu imali dece, za skoro četiri godine braka.

 

Ni Marijana Mateus nije odolela zgodnom Lotaru
Ni Marijana Mateus nije odolela zgodnom Lotaru foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Posle nje je ušao u vezu sa ukrajinskom manekenom Kristin Lilijan sa kojom se venčao u Las Vegasu 2009. godine, ali brak nije dugo trajao. Par se nije zvanično razveo, ali su oboje potvrdili da je njihova priča završena.

 

Kristin Lilijan i Lotar Mateus su bili u braku 2009. godine
Kristin Lilijan i Lotar Mateus su bili u braku 2009. godine foto: Paolo Della Bella / LaPresse / Profimedia

 

Nema sumnje da je bivši nemački fudbaler veliki zavodnik, a posebno je interesantna činjenica da je svaka njegova supruga bila mlađa od prethodne.

A sve one imaju jednu zajedničku stvar na koju je Lotar "padao" - prelepe su i svaka je mlađa za po nekoliko godina od one prethodne. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker