Pet puta se ženio

Za PREVARU SAZNAO IZ NOVINA, a varao je i on: Marijanu svi znamo, a ovo su ostale 4 žene Lotara Mateusa

0

Bivši fudbaler i fudbalski trener Lotar Mateus se smatra jednim od najvećih zavodnika koji su ikada kročili na fudbalske terene.

 

foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia
foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

Legendarni nemački fudbaler do sada je imao čak pet brakova i ko zna koliko veza, koje nisu krunisane sa sudbonosnim da.

 

Mnogi ga porede sa Bred Pitom, Leom Dikpariom i drugim holivudskim zavodnicima, a našoj javnosti je najpoznatija njegova treća supruga Marijana Mateus, dok ostale malo ko zna.

 

Prvi Brak - Silvija Mateus

 

 

Prvi brak Lotara Mateusa je bio sa Silvijom Mateus.

 

Oni su bili u bračnoj luci od punih 11 godina, od 1981, pa sve do 1992. Imaju dve ćerke Alisu i Violu. Silvija se bavi marketingom, a i danas izgleda vrlo lepo.

 

 

Drugi brak: Lolita Moreno

 

Nakon dame iz marketinga, Lotar se "bacio" na voditeljku, a ujedno i misicu.

 

Švajcarkinja Lolita Moreno, s kojom se venčao 1994, radila je na televiziji, ali je za vreme svojih studentskih dana pobedila na izboru za Mis svoje zemlje.

 

Njena karijera misice nije tu stala pošto je učestvovala i na izborima za Mis sveta i Mis univerzuma. U braku su bili pet godina, do 1999, a zajedno imaju sina Lorisa.

 

Treći brak: Marijana Mateus

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Nama svakako najpoznatiji Lotarov brak. Sa Marijanom, inače i bivšom suprugom Miodraga Kostića Koleta, bio je u bračnoj luci punih šest godina, od 2003. do 2009. Međutim, "problemi u raju" su krenuli i pre nego što su se zvanično razveli. Oboje su tada putem medija imali šta da zamere jedno drugom. 

 

Lotar je već tada otpočeo vezu sa svojom narednom suprugom Kristinom, inače znatno mlađom manekenkom iz Ukrajine. A to je sve svojevremeno potvrdila i Marijana. 

 

- Kada se zanemare sve insinuacije, ostaje činjenica da nisam ja uvukla treću osobu u naš brak, već moj suprug. On je tu devojku iz nekih svojih, očigledno veoma loših pobuda, predstavio u javnosti. To je samo po sebi grubo omalovažavanje osobe sa kojom ste venčani ‒ pričala je tada Marijana.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Sa druge strane, i nemački fudbaler je imao šta da zameri Marijani, a to su na prvom mestu bili njena opsednutost parama i luksutnim stvarima.

 

Nisam besposlena žena koja živi na račun drugih, imam poslove koji mi donose dovoljno novca da zadovoljim sopstvene potrebe ‒  nije mu ostala dužna Marijana, koja i posle razvoda zadrala njegovo prezime. 

 

Četvrti brak: Kristina Lilijana

 

Lotar Mateus, Liliana Matesu
foto: Screesshot Youtube Paris Videostars

Veza sa narednom suprugom, mladim ukrajinskim modelom Kristinom Lilijanom, završila se u sličnom maniru u kome je i počela. Kao što smo rekli u prethodnom pasusu, oni su prvi kontakt imali još dok je Lotar bio u bračnoj zajednici sa Marijanom Mateus. Međutim, sada se to Nemcu na neki način obilo o glavu. 

 

Za prevaru svoje Kristine je saznao kada su tabloidi objavili slike sa Sardinije na kojima je ona na jahti u zagrljaju jednog biznismena iz Monaka.  A njemu je tada rekla da putuje poslovno, čak je za sve koristila i lični Mateusov avion.

 

Peti brak: Anastasija Klimko

 

 

Posle kraha četvrtog braka slavni sportista je utehu pronašao pored 27 godina mlađe zemljakinje - Anastasije. Ipak, i od nje se razveo prošle, a to je objasnio velikim razlikama između njih dvoje.

 

- U jednom trenutku smo shvatili da su naša interesovanja otišla u različitu stranu. Ne želi da pere prljave dresove ili veš. Sve ostalo su privatni detalji, koji se nikog ne tiču. Nije bilo svađe, besa i drugih partnera. Dobro se slažemo, i dalje smo u prijateljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe - ispričao je Lotar lani listu "Bild". 

 

 

 

Mlada Anastasija se nije mnogo potresla zbog razvoda i rekla da je njen bivši suprug sada potpuno slobodan što se nje tiče.

 

- Da, razveli smo se u januaru. Lotar je sada sam i može da radi šta god želi. Što se mene tiče, ja sam tu odluku mirno primila - rekla je lepa Nemica. 

 

Nova devojka sa Mikonosa

 

Ni to što mu po peti put nije uspelo u bračnoj luci nije obeshrabrilo zavodljivog Mateusa. Njega su paparaci uhvatili na Mikonosu sa jednom nepoznatom brinetom, kojoj nije želeo da otkrije ni ime.   

 

- Znamo se tek nekoliko nedelja. Prerano je bilo šta reći. Čak i njeno ime - kratak je bio Mateus. 

 

No, to što je rekao, znajući Lotara, uopšte ne mora da značl da novi brak nije na pomolu.

 

 

makonda-tracker