žive američki san

Oni su među najlepšim srpskim parovima: Ona je naš prvi Viktorijin anđeo, a on Beograđanin kog ste sigurno primetili

0

Može se reči da ovaj srećni par živi svoj američki san.Oboje su veoma atraktivni, oboje "plivaju" u svetu mode, a čak su imali i snimanja zajedno.

Kristina Perić na treningu
Kristina Perić na treningu foto: Kristina Perić Instagram

Ona je jedna od naših najlepših manekenki i ujedno prvi Viktorijin anđeo iz naše zemlje - Kristina Perić. Nazivali su je i srpskom Irinom Šajk zbog velike sličnosti sa slavnom Ruskinjom. Ali i ne samo zbog toga.

 

Naime, Kristina je jednom prilikom bila u centru pažnje medije i to ni manje ni više nego zbog jednog od najboljih fudbalera u istoriji ove igre - Kristijana Ronalda.

 

Čuveni sportista joj je jednom prilikom pisao na Instagramu, što je došlo do medija. Zanimljivo je da se Ronlado Perićevoj javio 2016. godine, ne tako dugo nakon raskida sa ruskom manekenkom.

 

 

- Ronaldo mi je pisao na Instagramu, ali to je palo u pogrešne ruke, one novinarske. Poslao mi je selfi, razmenili smo par poruka, ali to je bilo to. Ništa se drugo nije dogodilo. Imamo zajedničke prijatelje, verujem da se zbog toga javio - rekla je svojevremeno zanosna Kristina za Blic.

 

Ronaldo je Kristini poslao selfi
Ronaldo je Kristini poslao selfifoto: Instagram / Kristijano Ronaldo

Kristina se pre nekoliko godina udala za, kako su pisali domaći mediji, menadžera jednog beogradskog restorana Damira Đurđevića. I Damir je veoma atraktivan momak, a po zajedničkim fotografijama na Instagramu stiče se utisak da je i on, barem malo, u svetu mode.

 

 

Naime, Damir i Kristina imaju više zajedničkih fotografija, za koje se može reći da izgledaju kao da su profesionalog modnog seta. Trenutno, oboje žive u Los Anđelesu i uživaju u svojoj ljubavi.

 

 

Njihova ljubavna priča počela je, kako to obično biva, potpuno neplanirano. Barem iz njenog ugla. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💎 (@respected.lady)

 

- Iako smo se Damir i ja sreli tri godine pre naše veze u restoranu gde najčešće izlazim sa drugaricama jer je dobra klopa, i sve vreme bili u kontaktu, nisam ni pomislila da će mi biti dečko. Dugo smo se dopisivali, ali nisam imala utisak da me on zapravo, žargonski rečeno, muva - pričala je za magazin Glorija lepa Kristina.

 

 

Nakon toga, bili su u vezi neko vreme, pre nego što su se odlučili da stanu na ludi kamen. Njihov prvi zajednički izlazak bio je pomalo tinejdžerski, bili su u bioskopu.

 

 

- Naš prvi dejt je bio u bioskopu. Pozvao me je da gledamo film, i dalje sam mislila da je to drugarski. Naravno, kupili smo kokice, i kad sam se okrenula da mu nešto kažem, pogledao me je, a kesa mu je ispala iz ruke. Tad se i desila ona čuvena hemija, ali nismo se poljubili. Sutradan mi je priznao da više ne može da krije emocije i ćuti jer mu se veoma dopadam. Nisam ništa odgovorila, iznenadio me je, a i nisam bila spremna za vezu - pričala je Perićeva pre nekoliko godina.

 

 

Kristina je pričala da Damir i ona uživaju u svom američkom snu, ali da ipak postoje stvari koje im nedostaju.

 

 

- Nisam sigurna kako bih najbolje opisala američki san, ali mogu reći da sam vrlo ispunjena jer živim u zemlji u kojoj sam oduvek želela da živim. Takođe radim posao koji volim, ponosna sam na svoje poslovne uspehe, pored sebe imam nekoga koga volim, tako da mogu reći da živim svoj san. Jedina stvar koju ne mogu naći u Americi su članovi moje porodice, naročito na neke posebne datume, sve ostalo imam ovde - rekla je lepa manekenka

 

 

makonda-tracker