ima čime da se ponosi

Zavirite u predivni dom Ace Sofronijevića: Nekad je delio sobu s bakom, a danas uživa u 150 kvadrata ČISTOG LUKSUZA

2

Najpopularniji domaći harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević jedan je od najuspešnijih na estradi, pa ne čudi što je sebi obezbedio luksuznu nekretninu kakva se ne viđa svaki dan

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Harmonikaš Aca Sofronijević ispričao je jednom prilikom da je dugo delio sobu s bakom, kao i da je od detinjstva maštao o sopstvenom prostoru i komforu.


Radio je vredno i naporno i, uz veliku pomoć urođenog talenta, uspeo da ispuni svoju želju, a stan koji je pazario i uredio mnogo je više od običnog kutka u kom bi imao privatnost i svoj mir.

 

Mnogo mi znači što sam uspeo da sam sebi obezbedim krov nad glavom. Do 18. godine sam živeo sa bakom u dnevnoj sobi i nisam imao svoju sobu. Kad sam bio mali, uvek sam maštao da imam svoj prostor gde mogu da mi dođu prijatelji, da bude komforno. Ovo je malo veći stan, od 150 kvadrata, sa garažama, ali ogromnim odricanjem i radom uspeo sam da ga priuštim. Hvala bogu i hvala roditeljima koji su bili uporni da me nauče da poštujem svaki dinar, ali i svoj posao, pa je iz toga i ovo proisteklo — istakao je Aca jednom prilikom.


Nekretnina za koju se muzičar odlučio je luksuzan stan od 150 kvadrata, a da bi sve izgledalo još prostranije i udobnije, Aca se odlučio za open koncept uređenja doma. Tako su mu dnevni boravak, kuhinja i trpezarija spojeni, a navodno je stan još uvek u fazi sređivanja.

 


Kako je harmonikaš objasnio, najvredniju pomoć ima od svog kuma i arhitete Aleksandra, koji je dao sve od sebe da svaki detalj bude kao u mašti poznatog muzičara.


Unajmio sam svog kuma Aleksandra koji je arhitekta i sve sam mu prepustio da on to uredi. Sve je napravio kako sam zamišljao, tako da mi je ceo stan divan, mogu da uživam i da mi bude lepo — kaže Aca za Story.

 

On priznaje da je osećao nevericu i iznenađenje kada je prvi put kročio u svoj stan i da mu je trebalo malo vremena da u potpunosti shvati da je to njegov komadić raja.

 


Nisam mogao da verujem da je zaista moj. Još je bio u fazi izgradnje, više puta sam dolazio da bih shvatio taj osećaj - da je to stvarno moj stan. Stvarno mi je bilo neverovatno da sam uspeo sebi to da obezbedim i da to bude stan u Beogradu, u centru grada. Do skoro nisam verovao da je moj uopšte — istakao je harmonikaš.


Što se tiče kuhinje, jednog od najvažnijih delova svakog doma, Aca ne krije da ga ona ne zanima previše jer ne kuva i radije se hrani u restoranima. Ipak, kada njegova devojka i poznata voditeljka Sanja Ćulibrk pripremi nešto, uživanje u domaćem jelu u ovom luksuznom stanu je obavezno.

 


Često sam van kuće i onda mi je lakše da kupim nešto napolju ili živim na dostavama. Mnogo više volim da to slobodno vreme provedem napolju, na plivanju, u sportu ili druženju, a ovde kupim nešto čemu je potrebno minimalno vremena za spremanje. Moja devojka ima običaj tu da kuva, ono što zna i što njoj treba, pa ponekad gricnem i neki njen specijalitet — kaže Sofronijević.

 

 

makonda-tracker