RETKO SE POJAVLJUJU ZAJEDNO

Nakon razvoda i veze s voditeljkom, skrasio se pored 10 godina mlađe UMETNICE: Ko je LEPA IZABRANICA Save Miloševića?

0

Savo Milošević je proslavljini domaći fudbaler iza kog su godine uspešne karijere, ali i ljubavnog života.

Savo Milošević
Savo Miloševićfoto: FRED DUFOUR / AFP / Profimedia

Savo Milošević i danas važi za jednog od najšarmantnijih bivših fudbalera i muškaraca sa domaće javne scene. Nakon što je okončao karijeru, u centar pažnje je dolazio zbog razvoda, potom kraće veze sa poznatom voditeljkom, a zatim i kao sportista koji odlično peva.

 

On je dve decenije bio u braku sa Vesnom, nekadašnjom manekenkom koja se nakon što je upoznala Savu, posvetila porodici. Njih dvoje su zajedno dobili troje dece, ćerku Isidoru i sinove Borisa i Nikolu.

 

Njima su svojevremeno svi zavideli na ljubavi, međutim, 2015. godine su ipak odlučili da je kraj.

 

Nakon toga, Savo je bio u kraćoj vezi sa voditeljkom Majom Manojlović, da bi se na kraju skrasio pored lepe Natalije Tipsarević, sa kojom se jako retko pojavljuje u javnosti. Inače, Natalija je deset godina mlađa od Save. Osim što su nedavno viđeni na jednom prestoničkom događaju, pre toga su bili zajedno na venčanju Anje, ćerke Dragana Stojkovića Piksija, 2018. godine.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Natalija i Savo su već nekoliko godina u skladnoj vezi, ali o tome ne žele da pričaju javno. Natalija inače nije poznata široj javnosti, ona je rodom iz Kraljeva, violončelistkinja je i iza sebe takođe ima brak, u kom je dobila dvoje dece.

 

 

makonda-tracker