neodoljiva je!

Zbog LJUBAVI je otišla na drugi kraj sveta: Ko je suprug srpske glumice o kojoj svi pričaju ovih dana?

2

Partnerka Andrije Miloševića u seriji "Lako je Raletu" rado se vraća u Srbiju, ali već godinama živi na drugoj strani Atlantskog okeana

Glumica Maša Dakić
Glumica Maša Dakićfoto: mashineinc, Instagram

Glumica Maša Dakić jedna je od najzapaženijih proteklih nedelja, budući da nas svake večeri zasmejava u seriji "Lako je Raletu".


Harizmatična i uvek nasmejana glumica igra Ivanu, suprugu glavnog junaka, u srpskoj adaptaciji sitkoma "Svi vole Rejmonda", a partner ispred kamera joj je kolega Andrija Milošević.


Šarmantna Pančevka je i u privatnom životu pronašla svoju ljubav za ceo život, a u pitanju je Vladimir Ocokoljić, s kojim je godinama u skladnom braku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maša Dakić (@mashineinc)


Kada je svojevremeno pričala o svom preseljenju u Ameriku, istakla je da je činjenica da je on živeo tamo bila tas na vagi u njenoj odluci da postane Njujorčanka.


Krajem 2014. odlučila sam da se trajno preselim u Ameriku jer je Coja, koji je sada moj muž, živeo u Njujorku, tako da je na kraju ljubav bila odlučujući faktor – objasila je glumica u jednom intervjuu.

 

Suprug Maše Dakić je od 2008. vlasnik restorana "Kafana" u Njujorku, a Gabrijela Hamilton, jedna od najpoznatijih žena u svetu kulinarstva, svojevremeno je pisala o svom iskustvu u ovom lokalu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Кафана. (@kafananyc)


Srpski restoran u Sedmoj ulici, na istočnoj strani Donjeg Menhetna, nalazi se na mestu gde se ne može stići podzemnom železnicom. U ovom uglu Njujorka, sa svojim toplim, mekim svetlom i prostorom za 36 osoba, smeštena je kafana nazvana "Kafana" – napisala je Gabrijela i našalila se da je to kao da psa nazovete Pas.


Suprug naše glumice je, inače, dizajner enterijera, a mediji su pisali da je otvorio restoran kada su njegova kućna okupljanja postala prevelika i puna gužve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maša Dakić (@mashineinc)


Pozvali bismo goste na slavu i dešavalo se da toliko ljudi dođe da su nekada morali da čekaju u redu ispred zgrade, pa čak i po oluji. A naš stan u Njujorku je mali – izjavio je Vladimir.

 

 

makonda-tracker