savršeno funkcionišu

Upoznali su se na ulici, a otkrila je i zašto NIKAD NIJE ŽELELA venčanje: Ljubavna priča Kristine Radenković nije obična

0

Poznata voditeljka ima jednu od zanimljivijih ljubavnih priča koje ćete čuti...

Kristina Radenković
Kristina Radenkovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka Kristina Radenković već godinama uživa u ljubavi sa advokatom Nikolom Radojevićem, sa kojim ima ćerku Taru i sina Rogana.

 

Podsetimo, voditeljka je nedavno dospela u centar pažnje kada je doživela nezgodu na skijanju i morala da ide na operaciju, a sada se oporavlja.

 

Kristina je svog supruga upoznala na ulici, a spojila ih je ljubav prema kućnim ljubimcima. On je tražio izgubljenog psa i u tom trenutku naleteo na Kristinu.

 

― Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija ― izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

Zanimljivo je da se Kristina nikada nije zvanično udala za Nikolu, a kako je sama istakla, ona nije pristalica papira, pa joj tako nešto i nije u planu.

- Nikad nisam želela venčanje, svako ko me zna može to da potvrdi. Kao što vidite savršeno funkcionišemo bez potpisanog ugovora. A i ne želim da ga potpisujem sa advokatom - rekla je jednom Kristina kada ju je jedan od fanova pitao o venčanju.

 

Voditeljka i advokat imaju skladnu i idiličnu porodicu, a pored voditeljskog posla, ona je bila vrlo posvećena i Jutjub kanalu o roditeljstvu, koji je vodila sa koleginicom Marijom Veljković, naročito tokom korone.

 

 

makonda-tracker