savršen par

Upoznali su se u liftu, verna mu je već 30 godina: Ko je muškarac za koga se Lea Kiš udala nakon 7 dana poznanstva?

3

Iako je Lea Kiš godinama bila veoma popularna supruga joj zaista retko viđamo u javnosti 

foto: Instagram / Lea Kiš
foto: Instagram / Lea Kiš

Poznata voditeljka Lea Kiš jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Godinama smo je gledali na malim ekranima, a uprkos tome što je bila veoma popularna retko kada je o privatnom životu govorila u medijima.

 

Lea Kiš je već dugi niz godina u skladnom braku sa suprugom Momčilom Jokićem, sa kojim ima ćerku Saru Miu.

 

Lea i Momčilo su se upoznali u liftu, u zgradi Politike, a kako je voditeljka više puta isticala, od prvog trenutka znala je da su rođeni jedno za drugo. 

 

 

- Mnogo puta sam rekla da je naš susret bio sudbonosan i da smo se nakon nekoliko dana venčali. Da brak dobro funkcioniše, važno je da zajedno kao porodica idete napred, da podržavate jedno drugo, da imate razumevanje i ljubav.

 

Lepa voditeljka Lea i njen mož Momčilo venčali su se posle samo sedam dana poznanstva, a sada je iza njih više od 3 decenije idiličnog braka.

 

‒ Muž me je pre svega osvojio inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa manirima, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala ‒ kaže popularna voditeljka o čoveku sa kojim već trideset godina deli dobro i zlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

Iako se retko pojavljuju na događajima zajedno, Lea uvek za svog supruga ima samo reči hvale.

 

‒ S vremenom sam ga upoznala i na drugi način, kao čoveka posvećenog brojnim interesovanjima, kao produhovljenog intelektualca koji zna da stvar postavi na svoje mesto. Kad razmišljam da li mi kod njega nešto smeta, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. Naime, previše je pedantan, kao svaka Devica u horoskopu. Mada, rekla bih da je to pre vrlina, nego mana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

Suprug Lee Kiš je poznati sportski novinar. Dugogodišnju karijeru gradio je u redakciji Sportskog žurnala, gde je na kraju postao i urednik Sporta i Ilustrovane politike.

 

Momčilo je objavio i knjigu o profesionalnom sportu „Šta je luđe, svet ili sport“, a jedno vreme je radio i sa jednim mistrom, kao njegov savetnika za medije.

 

Muž Lee Kiš danas radi kao profesor na Fakultetu za kulturu i medije, a u javnosti se gotovo nikada ne pojavljuje.

 

 

makonda-tracker