inspiracija

Ultraelegantno, vatreno, a tako (NE)OBIČNO! Nina Badrić je za Beograd čuvala posebnu modnu kombinaciju

0

Hrvatska pevačica Nina Badrić održala je u Beogradu koncert povodom Dana zaljubljenih, a svoje fanove očarala je kako predivnim glasom, tako i širokim osmehom i nenadmašnim stilom

Nina Badrić za Dan zaljubljenih birala je - crveno!
Nina Badrić za Dan zaljubljenih birala je - crveno!foto: Marija Mladjen/ATAImages

Lepa Zagrepčanka Nina Badrić (50) spada u omiljene pop zvezde regiona, a ona sada već tradicionalno Dan zaljubljenih provodi uz svoje obožavaoce u Srbiji.


Pevačica je juče nastupila u glavnom gradu naše zemlje, a pred nastup je najavila odličan provod svima koji su odlučili da ljubav proslave uz njene pesme.


Publika u Beogradu zna šta je dobra muzika, i to me uvek posebno veseli. Ja sam spontana na sceni i trudiću se da ljudima bude lepo večeras – rekla je Nina za Tanjug pred koncert "U ime ljubavi".


Hrvatska pevačica je u vrlo romantičnoj atmosferi, uprkos tome što je sala bila dupke puna, nizala svoje brojne hitove, a počast je odala i pokojnom Oliveru Dragojeviću, izvođenjem više njegovih pesama.

 

1 / 11 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Kao i obično, Nina Badrić bila je i na visini modnog zadatka, a kako je poznata po vrlo šik kompletima, ona je i ovog puta ponela elegantno dvodelno odelo. Ipak, iako preferira bele setove, Dan zaljubljenih je prilika u kojoj se često podrazumeva crveno – boja ljubavi i strasti.


Ona je okupljene pozdravila u koralnocrvenom kompletu, čiji je ključni deo strukirani blejzer sa kratkim reverima i blago lepršavim donjim delom. U pitanju je model koji naglašava struk i ramena, a jednostavan dizajn ukrašen je upečatljivim srebrnim detaljima.

 

Nina Badrić na koncertu u Beogradu povodom Dana zaljubljenih
Nina Badrić na koncertu u Beogradu povodom Dana zaljubljenihfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Kao ni sako, ni pantalone nisu obične, a Nina je ponela uži model koji se pri dnu nogavica širi i ima kratke šliceve. Ovakvi komadi vrlo su popularni proteklih sezona jer su u suštini klasične pantalone s jedva primetnim detaljima koji čine autfit razigranijim i interesantnijim.

 

Nina Badrić obožava klasična odela, a obično obira modele koji imaju efektne detalje
Nina Badrić obožava klasična odela, a obično obira modele koji imaju efektne detaljefoto: Marija Mladjen/ATAImages

To je upotpunila crvenim salonkama sa srebrnim ukrasima, a sve je zaokružila talasima u kosi i efektnom večernjom šminkom.

 

Badrićeva je, podsetimo, do sada objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne albume uživo, singlove i duete s eminentnim muzičarima širom regiona, ali i sveta. Jedna je od najtiražnijih hrvatskih pevačica, a dobitnica je i osam nagrada Porin, kao i mnogih drugih.

Autorka je većine svojih pesama, a upravo sa svojom autorskom numerom "Nebo" predstavila je Hrvatsku 2012. godine na Eurosongu u Bakuu u Azerbajdžanu. Poslednjom pesmom "Pamtim", koju opisuje kao najposebniju dosada, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.

 


 

makonda-tracker