"bila je vrlo zgodna"

Šuškalo se da je bila njegova TIHA PATNJA: Ova POZNATA PEVAČICA se pojavila u spotu Zdravka Čolića i pomutila mu razum

0

On je jedna od najvećih regionalnih zvezda o čijem privatnom životu se tako mnogo piše, a toliko toga ne zna.

Zdravko Čolić
Zdravko Čolićfoto: Dragana Udovičić

Zdravko Čolić je definitivno jedan od najvećih pevača cele Jugoslavije, već decenijama drži prvo mesto kada je kvalitet i popularnost u pitanju, a njegova pubilka je sačinjena od svih generacija.

 

On je već godinama u srećnom braku sa suprugom Anom sa kojom ima i dve ćerke.

 

Međutim, nekada pre se pisalo dosta o ljubavnom životu ovog velikog pevača. Njegov veliki hit od pre trideset godina Ti možeš sve, al' jedno ne, tada je privukao dosta pažnje zbog svog spota.

 

U spotu se pojavljuje poznata hrvatska pevačica Doris Dragović, a nakon toga su počela pisanja kako je Čola sa njom bio u emotivnoj vezi. 

- To je bio šou ‘Ti si mi u krvi’, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: ‘Ja sam Ruška, sećaš se?’ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi ‘More’. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena - rekao je Čola jednom prilikom za Večernje novosti.

Nakon toga, došle su devedesete, a onda su mediji pisali kako je za šarmantnom Doris doslovno poludeo Arkan, koji ju je, navodno, molio da se preseli u Beograd, međutim do toga nikad nije došlo.

 

 

makonda-tracker